Fotbal intern

Dinamo – Voluntari 0-1 Video în play-out. Dezastru în “Groapă”! “Câinii” ajung la a cincea înfrângere consecutivă şi sunt pe ultimul loc. Fanii i-au luat la rost pe jucători

28.06.2020 | 20:08
Dinamo  Voluntari 01 Video in playout Dezastru in Groapa Cainii ajung la a cincea infrangere consecutiva si sunt pe ultimul loc Fanii iau luat la rost pe jucatori
ADVERTISEMENT

Meciul Dinamo – Voluntari are loc duminică, 28 iunie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 6-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este un meci de o importanță uriașă pentru echipa din Ștefan cel Mare, care vine după eșecul pe teren propriu în fața lui Sepsi în campionat și dezastrul din semifinalele Cupei suferit tot acasă de la FCSB.

Situația la Dinamo seamănă cu viața într-un butoi cu pulbere. Mai lipsește doar fitilul care să îi arunce în aer pe oamenii lui Adrian Mihalcea, complet debusolați în evoluțiile lor, în multe momente de-a dreptul caraghioase.

ADVERTISEMENT

Odată ce visul european care ar fi trebuit să se materializeze prin câștigarea Cupei s-a transformat doar într-o Fata Morgana, după 0-3 cu FCSB, concentrarea alb-roșilor trebuie acum să se axeze în totalitate pe ieșirea de pe ultimul loc, cât mai urgent, până când nu se va ajunge la o adevărată dramă în istoria clubului. Cu o victorie în faţa lui FC Voluntari, Dinamo ar pasa “lanterna roşie” Chindiei Târgovişte.

Dinamo – Voluntari 0-1 (I. Gheorghe 75) – VEZI VIDEO


UPDATE, 28 iunie, ora 20:10 / Fanii lui Dinamo nu au rezistat din cauza înfrângerii cu FC Voluntari și le-au cerut socoteală jucătorilor la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Aceștia s-au certat cu Andrei Sin, care a fost înconjurat de bodyguarzi, deși se afla la volanul mașinii sale.

Fanii lui Dinamo, supărați după înfrângerea cu Voluntari. Sursă foto: antenasport.ro
Fanii lui Dinamo, supărați după înfrângerea cu Voluntari. Sursă foto: antenasport.ro

UPDATE, 28 iunie, ora 19:11 / Reacțiile după Dinamo – FC Voluntari:

Mihai Popescu, Dinamo: „Am avut ghinion cu eliminarea lui Filip. A fost mult mai bine, eu m-am simțit mult mai bine pe teren, am arătat mai bine, se vede și scorul. La antrenament trebuie să ne concentrăm mai mult, la fel și pe teren.

ADVERTISEMENT

E normal ca toată lumea să dea în Dinamo, cei care mă atacă se dau mari suporteri, eu îi aștept să spună ce vor, dar să spună adevărul, că dacă nu se pot trezi cu multe lucruri rele pe cap.

Nu vreau să ameninț pe nimeni, dar vreau să se spună adevărul. Nu am jucat niciodată poker, credeți că jucători la nivelul lui Dinamo ar putea să facă așa ceva? E o situație grea prin care trecem, eu cred că acum am avut un plus față de partidele trecute”.

ADVERTISEMENT

Ante Puljic, mijlocaș Dinamo: „Am jucat împotriva unei echipe bune, suntem într-o situație dificilă. Nu au prea fost ocazii, dar ei au jucat bine și au pasat, iar după gol s-au apărat. A fost o prostie ce a făcut Filip, dar asta este, se mai întâmplă.

Trebuie să tragem de noi, pentru a rămâne în Liga 1. Dinamo e un club mare, e și vina noastră, trebuie să dăm mai mult. Nu știu ce se întâmplă, nu dăm gol, oamenii pot să ne critice, dar e datoria noastră să ieșim din situația asta.

Nu e vorba despre calitate, ci despre tot ceea ce se vorbește și îi afectează pe toți, inclusiv ce zic foști antrenori ai lui Dinamo sau foști jucători”.


UPDATE, 28 iunie, ora 18:52 / Dinamo a pierdut un nou meci în play-out și rămâne pe ultimul loc din clasament. FC Voluntari a învins trupa lui Adi Mihalcea, 1-0, unicul gol fiind înscris de Ion Gheorghe în minutul 75.

„Câinii” ajung la a cincea înfrângere consecutivă în campionat, patru în play-out și una în sezonul regulat.

Clasament play-out
Clasament play-out

  • Dinamo: Piscitelli – Sorescu, Puljic, Popescu, Skovajsa – Lazăr (Răuță 52), Mrzjlak (Fabbrini), Filip, Bani (Sin 46) – Moldoveanu (Mihaiu), Montini (Popa 60). Rezerve: Straton, Sin, Șerban, Răuță, Mihaiu, Popa, Fabbrini, Kilyen, Grigore. Antrenor: A. Mihalcea

  • FC Voluntari: Cojocaru – Iordache, Pașcanu, Achim, Kocici – Căpățînă, Laidouni (Sanoh 46), Torres – Gheorghe (Eric 86), Simonovski, Mățan (Benzar 29/ Vlad 89). Rezerve: Rîmniceanu, Pereira, Benzar, Tîră, Armaș, Vlad, Sanoh, Gorobsov, Balaur. Antrenor: M. Teja

UPDATE, 28 iunie, ora 18:15 / Ioan Filip a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, lăsându-și echipa cu un om în minus aproape o repriză întreagă.


UPDATE, 28 iunie, ora 17:37 / Ioan Filip a avut o intrare dură la Alexandru Mățan, pe care l-a lovit în zona rinichilor. Jucătorul Voluntariului nu a mai putut continua partida, fiind scos pe targă în lacrimi de durere.

Alex Mățan accidentat
Alex Mățan accidentat. Sursă foto: gsp.ro

Dinamo – Voluntari Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport

Meciul Dinamo – Voluntari se joacă duminică, 28 iunie, de la ora 17:00 pe stadionul din Ștefan cel Mare, în cadrul etapei a 6-a din play-out și va fi televizat de cele trei posturi care transmit Casa Pariurilor Liga 1: Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Aveți și varianta de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Ceea ce îngrijorează cel mai tare este jocul foarte slab al echipei, lipsa de coeziune între compartimente, ușurința cu care se pierd cele mai ușoare mingii, calitatea joasă a paselor și a acțiunilor de atac. Într-un cuvânt vorbim de un haos în locul unui joc organizat și deja există suspiciuni conform cărora pentru Adi Mihalcea e o căciulă prea mare Dinamo, chiar dacă a jucat ani de zile în tricoul alb-roșu.

Fundașii centrali Mihai Popescu și Ricardo Grigore, principalii acuzați

La fel de problematică este și calitatea multora dintre jucători sau felul în care aceștia au efectuat pregătirea, pentru că în meciul de Cupă s-a văzut la cei doi fundași centrali, Mihai Popescu și Ricardo Grigore, care parcă erau sufocați la fiecare raid al adversarilor.

De altfel cei doi apărători sunt în colimator și pentru faptul că au fost preocupați mai mult, în loc să se pregătească, de declanșarea de greve și răzmerițe în vestiar, nemulțumiți de valoarea banilor pe care îi primesc.

Voluntari e neînvinsă în play-out

Meciul cu Voluntari se anunță extrem de greu pentru că în fața câinilor va fi cea mai în formă echipă din play-out, care este neînvinsă în cele cinci meciuri susținute în play-out și care a ieșit en fanfare de pe ultimul loc, având acum 21 de puncte și urcând pe locul 9.

Este adevărat, că urmare a faptului că magazionerul clubului a fost depistat înainte de meciul cu Chindia Târgoviște ca fiind infectat cu COVID 19 dinamoviștii au două partide mai puțin, cea cu dâmbovițenii și la Sibiu, meciuri din care odată ce se vor obține puncte situația în clasament se poate ameliora.

Bookmakerii acordă ușor avantaj câinilor

Dinamo nu are voie să mai piardă și acest meci, pentru a nu risca mari complicații pe mai departe, dar pentru aceasta trebuie ca jucătorii să se trezească, să strângă rândurile și să se mobilizeze la maxim, fie că vorbim de cei români sau de stranieri, obiectivul fiind ca să nu se scrie cea mai neagră pagină din istoria unui club cu vitrina burdușită de trofee.

Bookmakerii sunt prevăzători, dar totuși înclină spre Dinamo, acordându-i o cotă fantastică pentru cele trei puncte: 2,45, față de 2,95 pentru echipa condusă de Mihai Teja. Și varianta șansă dublă 1X nu e deloc rea, cu o cotă de 1,45.

ADVERTISEMENT