Fotbal intern

Miriuţă renunţă la doi titulari. “Ar fi cazul să plece şi ei!”

Vasile Miriuţă a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului Dinamo - Voluntari, care va avea loc luni, de la ora 20:00, în etapa 21 din Liga 1 Betano.
10.12.2017 | 18:14
Miriuţă renunţă la doi titulari.

Antrenorul formaţiei FC Dinamo Bucureşti, Vasile Miriuţă, îşi doreşte ca echipa sa să se impună în faţa celor de la FC Voluntari, luni, de la ora 20:00. Mai mult, acesta a făcut un anunţ important pentru toată suflarea dinamovistă: Steliano Filip şi Paul Anton vor putea pleca din “Ştefan cel Mare” în pauza competiţională din iarnă.

Vasile Miriuţă a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Paul Anton şi Steliano Filip. Dacă de primul a declarat că a jucat foarte bine în Spania, dar n-a avut şansă, despre Steliano suţine că este momentul să facă pasul către o echipă din străinătate în iarnă şi speră ca să-i găsească un bun înlocuitor.

Ce zice Vasile Miriuţă înainte de Dinamo – Voluntari

“Îmi doresc enorm să câştigăm acest meci, apoi să îi văd plecaţi pe amândoi în străinătate. Mă gândesc la ei, la familiile lor, sunt doi jucători tineri şi e timpul să facă pasul următor. E adevărat, Paul l-a făcut deja, dar, din păcate, s-a întors. N-a fost din vina lui, pentru că el a jucat foarte bine acolo. 

Steliano e un jucător de naţională, e fundaş stânga, aşa cum a spus şi el. Normal, el a jucat fundaş stânga, pentru că au fost accidentaţi toţi fundaşii stânga şi nu avea cine să mai joace. Poate acum e timpul ca şi Stelu, fiind de atâţia ani aici, să prindă un transfer în străinătate. Apoi, sper să găsim unul la fel de bun ca şi el. Noul Steliano”, a spus Vasile Miriuţă.

Dinamo – Voluntari, luni, 11 decembrie, de la ora 20:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri