Fotbal intern

DINAMO. Vor să facă SURPRIZA! “Nu mai au jucători consacraţi!”

DINAMO. Formaţia din Ştefan cel Mare va juca împotriva celor de la Dacia Unirea Brăila în şaisprezecimile Cupei României. Adversarul dinamoviştilor vine din seria I a eşalonului secund, iar...
24.09.2015 | 15:12
DINAMO Vor sa faca SURPRIZA Nu mai au jucatori consacrati
ADVERTISEMENT

DINAMO. Formaţia din Ştefan cel Mare va juca împotriva celor de la Dacia Unirea Brăila în şaisprezecimile Cupei României. Adversarul dinamoviştilor vine din seria I a eşalonului secund, iar unul dintre jucătorii Brăilei, Marius Onofraş, îşi ştie limitele, dar speră să producă surpriza şi să elimine Dinamo.

Cîştigător al titlului Ligii 1 cu Unirea Urziceni şi al Cupei României cu Steaua, atacantul divizionarei  secunde a prefaţat duelul cu “roş-albii” pentru FANATIK.RO, păstrînd însă o notă de modestie.

ADVERTISEMENT

“Meciul cu Dinamo e ca un bonus!”

DINAMO. Tragerea la sorţi a şaisprezecimilor le-a produs surprize brăilenilor, care nu se aşteptau să întîlnească echipa lui Mircea Rednic. “Sincer, nici eu şi nici colegii mei nu ne aşteptam să picăm cu Dinamo! Va fi un meci special, pentru noi e ca un bonus, avem şansa să producem surpriza în Cupa României, mai ales că în această competiţie se tot întîmplă astfel de lucruri neaşteptate, ca o echipă dintr-o ligă inferioară să elimine una din primul eşalon. Eu sper să cîştigăm, îmi doresc foarte tare, dar în acelaşi timp sînt modest şi liniştit pentru că Dinamo e Dinamo şi noi sîntem totuşi Brăila”, a spus Onofraş pentru FANATIK.RO.

“Insolvenţa îi transformă pe jucători în sclavi!”

DINAMO. Atacantul în vîrstă de 35 de ani spune că situaţia de la Dinamo nu e una dintre cele mai roz, dar crede că odată cu ieşirea din insolvenţă a clubului lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pentru “cîini”.

ADVERTISEMENT

 “Au jucători buni, sînt o echipă tînără şi nu este deloc întîmplător locul pe care se află în clasament. Acum, dacă ies din insolvenţă le va fi şi mai bine, mai ales că, după părerea mea, este o ruşine mare pentru un club ca Dinamo să fie în insolvenţă, această nouă modă care se practică în Liga 1 şi care îi face pe jucători să sufere foarte mult şi îi transformă în sclavi . Îl au pe domnul Mircea Rednic acolo şi se vede, şi-a pus amprenta şi experienţa în jocul lui Dinamo”, a spus Onofraş.

Amintiri din derby

DINAMO. Onofraş, care a activat la Steaua în sezonul 2010-2011, a fost pe teren în ultima victorie a “cîinilor” în faţa rivalei din Ghencea. Atacantul a rememorat partida din primăvara anului 2011 şi a comparat echipa antrenată de Ioan Andone pe atunci, cu cea a lui Mircea Rednic din prezent:

ADVERTISEMENT

“Îmi amintesc perfect meciul acela, cînd a marcat Torje şi ne-au bătut. Am avut o ocazie mare atunci, dar am ratat cu poarta goală. Diferenţa dintre Dinamo de atunci şi Dinamo de acum este dată de faptul că atunci ei aveau mai mulţi jucători la echipa naţională, orice nume de jucător pe care-l pronunţai avea altă sonoritate. Jucătorii de atunci aveau notorietate, chiar dacă erau poate la fel de tineri ca cei de acum, ei erau deja consacraţi”, a încheiat Marius Onofraş.

 

35 de ani are atacantul Daciei Unirea Brăila

2004 este anul în care s-a jucat ultima confruntare între cele două echipe, încheiată cu victoria lui Dinamo (scor 3-0 la general)