Fotbal intern

“Cîinii” vor un atacant LOVIT! “Mă sună MEREU”

Dinamoviştii nu au renunţat la achiziţionarea lui Dan Roman, deşi acesta a suferit o accidentare dură la meciul din ultima etapă dintre Gaz Metan Mediaş şi Botoşani. Chiar dacă luxaţia şi...
14.02.2014 | 12:09
Ciinii vor un atacant LOVIT Ma suna MEREU
ADVERTISEMENT

Dinamoviştii nu au renunţat la achiziţionarea lui Dan Roman, deşi acesta a suferit o accidentare dură la meciul din ultima etapă dintre Gaz Metan Mediaş şi Botoşani. Chiar dacă luxaţia şi fractura de peroneu, dar şi ligamentele rupte îl vor ţine pe atacantul de 28 de ani departe de gazon pînă la sfîrşitul sezonului, Roman urmînd să înceapă antrenamentele la mijlocul verii, acesta este sunat continuu de oficialii lui Dinamo, care se interesează permanent de starea lui de sănătate! “Le mulţumesc cu această ocazie celor de la Dinamo! Ştiu că m-au dorit şi mă bucur să văd că sînt sunat de oameni cu care nu aveam o relaţie apropiată şi se interesează de starea mea de sănătate”, a declarat Dan Roman pentru FANATIK.RO.

Interesul pe care Dinamo l-a avut pentru Dan Roman nu s-a concretizat din păcate pentru atacantul de 28 de ani, dorinţa oficialilor din “haită” fiind confirmată de Constantin Anghelache la cîteva zile după ce medicii echipei medieşene au oferit verdictul crunt pentru fotbalist: luxaţie şi fractură de peroneu, ligamente rupte şi maleolele deplasate! “L-am monitorizat pe Dan, e un atacant interesant pentru Dinamo. Din păcate, aţi văzut şi voi ce a păţit, săracul…”, confirma informaţia FANATIK.RO preşedintele “cîinilor”.

ADVERTISEMENT

Dănciulescu îi face marcaj strîns!

Din fericire pentru Roman, accidentarea sa nu a schimbat optica şefilor din “Groapă” care, prin intermediul lui Ionel Dănciulescu, sînt la curent cu evoluţia medicală a jucătorului. “Ionel Dănciulescu mă sună periodic, foarte des, săptămînal! Se interesează de starea sănătăţii mele, dacă progresez, cum decurge recuperarea. Mă bucur să văd că sînt mulţi oameni alături de mine şi le mulţumesc, mai ales că şi-au oferit şi sprijinul dacă am nevoie de ceva. Pentru mine aceste lucruri sînt importante”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, Dan Roman. Conform surselor din cadrul clubului, oficialii lui Dinamo nu şi-au luat gîndul de la achiziţionarea atacantului de 28 de ani şi aşteaptă să vadă evoluţia acestuia după ce reintră pe teren, iar dacă acesta va confirma, vor demara negocierile cu oficialii lui Gaz Metan Mediaş. Interesul pentru Roman este cauzat şi de incertitudinea asupra viitorului pe care George Ţucudean îl are la formaţia “alb-roşie”, din vară acesta urmînd să se întoarcă la Standard Liege.

Alţii nu au fost norocoşi!

Perioada de transferuri a dinamoviştilor din vară a fost presărată, pe lîngă cooptarea unor tineri de perspectivă, de unele trasferuri ratate care au stîrnit controverse. Ramon Cardozo (27 de ani, atacant), Dusan Savici  (27 de ani, atacant) şi Aymen Ben Amor (fundaş stînga, 28 ani) au fost doriţi de şefii lui Dinamo, însă părţile implicate nu au ajuns la un numitor comun. Dacă varianta oficială a conducerii din “Groapă” a fost că tuturor li s-au găsit probleme grave la genunchi, apropiaţii celor trei au declarat la vremea respectivă că lipsa unui acord s-a datorat salariului prea mic oferit de dinamovişti. Varianta străinilor este susţinută şi de faptul că Savici şi Cardozo şi-au găsit ulterior angajamente la Volyn Lutsk, respectiv Vitoria Setubal! Transferul lui Nerijus Valskis (atacant, 26 ani) a creat cele mai aprige polemici între impresarul fotbalistului şi Constantin Anghelache, preşedintele lui Dinamo. În timp ce oficialul “haitei” a susţinut faptul că vîrful lituanian nu a trecut vizita medicală, impresarul jucătorului a dezvăluit cu totul altă variantă. “Dacă era accidentat, de ce Flavius Stoican l-a dorit neapărat? Motivul real pentru care nu s-a ajuns la o înţelegere a fost cauzat de faptul că la telefon am vorbit de o sumă de bani pentru jucător, iar cînd am ajuns la negocieri au fost mai puţini bani”, a declarat Paulius Paknys, agentul jucătorului lituanian.

ADVERTISEMENT

 250 de mii euro este cota de piaţă a lui Dan Roman

2 goluri a marcat vîrful de 28 de ani în turul actualei ediţii de campionat

2.FOTBAL:CS CONCORDIA CHIAJNA-GAZ METAN MEDIAS 0-1,LIGA 1 (8.04.2013)

Tags: