Carousel hot news

Lista lui Negoiţă. Negocieri de ultima oră cu trei jucători

Ionuţ Negoiţă caută variante ieftine pentru înlocuirea jucătorilor care vor pleca la sfîrşitul sezonului. După ce FANATIK a dezvăluit că oficialii din "Groapă" l-au "acontat" pe Traian...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 25.04.2014 | 12:26
Lista lui Negoiţă. Negocieri de ultima oră cu trei jucători

Ionuţ Negoiţă caută variante ieftine pentru înlocuirea jucătorilor care vor pleca la sfîrşitul sezonului. După ce FANATIK a dezvăluit că oficialii din “Groapă” l-au “acontat” pe Traian Marc, portarul Coronei Braşov, acum aceştia speră să rezolve şi transferurile altor jucători aflaţi sub contract cu ardelenii.

Miranda Wanderson, Alexandru Neacşa şi Sergiu Buş sînt doar 3 dintre jucătorii care se află pe lista de transferuri a “cîinilor”, însă, cel puţin momentan, transferurile lor au intrat în impas din cauza ofertelor pe care le au din străinătate. Conform surselor din cadrul clubului ardelean, Alex şi Sergiu sînt doriţi insistent de Legia Varşovia, iar impresarul lor încearcă să îl implice în ecuaţie şi pe Miranda, mijlocaşul de culoare al Coronei. “Sînt fotbalişti talentaţi, singurii care au confirmat. Au vîrsta de partea lor şi de aceea Legia îi doreşte şi chiar au înaintat oferte pentru cei doi. Miranda vrea să ajungă la Dinamo, Buş a şi negociat cu ei în trecut, dar salariile mici oferite de Negoiţă reprezintă o problemă”, ne-au dezvăluit apropiaţii fotbaliştilor.

Miranda e cel mai aproape de Dinamo

Chiar dacă Neacşa şi Buş reprezintă două ţinte oarecum utopice pentru condiţiile financiare ale lui Dinamo, aceştia neacceptînd salarii de 3.000 de euro, cît oferă şefii dinamovişti în acest moment, Miranda a avut primele negocieri cu Constantin Anghelache şi este la un pas de o înţelegere  care să-l aducă sub comanda lui Flavius Stoican la sfîrşitul campionatului. “Jucătorii Coronei au un avantaj enorm: vin liberi de contract. Noi încercăm să luăm ce jucători considerăm că au potenţial. Deşi pot părea transferuri care să nu aducă un plus, valoarea lor îi va ajuta să confirme. Marc este un portar experimentat, iar Miranda un mijlocaş de 24 de ani foarte talentat”, au concluzionat oficialii “haitei”.

1.627 de minute a evoluat Miranda în acest sezon de Liga 1

24 de partide a adunat Neacşa în toate competiţiile pentru Corona, Liga 1 şi Cupa României

10 goluri a marcat Sergiu Buş pentru Corona

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!