Fotbal intern

Dinamo vrea să îi prelungească în vară contractul lui Mattia Montini! Italianul nu are clauză de reziliere. EXCLUSIV

20.04.2019 | 21:46
Dinamo vrea sa ii prelungeasca in vara contractul lui Mattia Montini Italianul nu are clauza de reziliere EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Atacantul italian are o înțelegere cu formația din Ștefan cel Mare care va expira în vara lui 2020, iar șefii alb-roșilor vor să se asigure că nu vor păți ca în cazul lui Adam Nemec, vârful slovac care a plecat gratis, deși era golgheterul echipei. Mattia Montini nu are clauză de reziliere, dar Dinamo vrea sa îi prelungească în vară contractul. Evident, italianul ar dori un salariu mai mare pentru a accepta să adauge un an sau doi la înțelegerea inițială.

Dinamo vrea să îi prelungească în vară contractul lui Mattia Montini! Italianul ar avea un salariu aproape dublu

Mattia Montini a fost revelația acestui sezon la Dinamo. Italianul a venit în probe, l-a convins pe Mircea Rednic și apoi a dovedit că este un adevărat marcator. Fotbalistul crescut la AS Roma a intrat în atenția unor echipe puternice din Rusia. Una dintre acestea a și făcut o ofertă către Dinamo, dar clubul a refuzat-o. Informațiile apărute în piață vorbeau despre faptul că Montini ar avea contract doar până în vară și că Rednic l-ar putea pierde fără să ia vreun ban pe el.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că atacantul italian are contract până în vara lui 2020 și că nu există nicio clauză de reziliere a acestuia! Practic, orice club ar vrea să îl transfere pe Montini trebuie să negocieze cu Dinamo. Mai mult, conform surselor noastre, Dinamo vrea să îi prelungească în vară contractul lui Mattia Montini. Formația alb-roșie ar vrea să adauge un an sau doi la înțelegere, în vreme ce Montini ar dori un salariu aproape dublu, de la 4.500 de euro la 8.000 de euro.

Mattia Montini
Mattia Montini are contract cu Dinamo până în 2020, fără clauză de reziliere

Rednic l-a “urecheat” după meciul de la Iași

Prestațiile foarte bune ale lui Mattia Montini au început să își piardă din strălucire odată cu venirea grecului Papazoglou. Titularizarea puternicului vârf alături de Montini l-a făcut pe italian să intre într-un con de umbră, iar antrenorul Mircea Rednic a sesizat acest lucru, atenționându-l pe fotbalistul crescut de AS Roma.

ADVERTISEMENT

Christovao în 15 minute cât a jucat a făcut-o bine. Are forță. E concurență mare în atac. Cred că Montini a fost supărat pe evoluția lui. Ar fi culmea să fie supărat că l-am schimbat. El trebuie să înțeleagă că vreau mai mult. Nu e nimeni titular”, a declarat Mircea Rednic după victoria de la Iași.

„Despre oferta din Rusia am auzit doar în interviul pe care l-a acordat domnul Rednic. Nu am ştiut nimic despre ea până atunci. Sincer, în acest moment, nu mă interesează. Mă gândesc doar la play-out şi să ne salvăm de la retrogradare cât mai repede posibil” – Mattia Montini

Mattia Montini
Mattia Montini are concurență puternică în atacul lui Dinamo, grecul Papazoglou și angolezul Christovao fiind rivalii săi pentru un post de titular

„Când eram mic, tata mă punea să urmăresc casete video cu fotbalişti din perioada lui. Cel mai mult îmi plăcea Marco van Basten. Era atacantul perfect, complet: stângul, dreptul, lovitură de cap, puternic. Încercam să fac prin casă ce făcea el. Apoi, a fost fenomenul Ronaldo. Nu Cristiano, ci brazilianul. Era un spectacol. Nu am avut celebra lui freză din 1998 pentru că mama nu m-ar mai fi primit în casă. Acum, îmi place foarte mult Cavani” – Mattia Montini

9 goluri în 15 meciuri a reușit Mattia Montini pentru Dinamo în Liga 1 Betano

550 de mii de euro este cota lui Mattia Montini, conform Transfermarkt