Fotbal intern

Dinamo vrea să renunțe la Rachid Ait-Atmane! Ce salariu i-au oferit “câinii” și de ce s-au blocat negocierile. EXCLUSIV

02.04.2019 | 14:04
Dinamo vrea sa renunte la Rachid AitAtmane Ce salariu iau oferit cainii si de ce sau blocat negocierile EXCLUSIV

Mijlocașul algerian a pierdut din protagonism la echipa din Ștefan cel Mare, fiind depășit în preferințele lui Mircea Rednic de Dan Nistor, Ion Filip și Mamoutou N’Diaye. Dinamo vrea să renunțe la Rachid Ait-Atmane, căruia îi expiră contractul în vara acestui an. Negocierile între părți s-au împotmolit, desi clubul îi oferise initial prelungirea cu un salariu superior celui actual.

Dinamo vrea să renunțe la Rachid Ait-Atmane! Uite oferta, nu mai e oferta

Încă un fotbalist adus de Mircea Rednic ar putea părăsi Dinamo la finalul sezonului. Este vorba despre Rachid Ait-Atmane, algerianul de origine franceză de la mijlocul terenului. Din informațiile FANATIK, Atmane a semnat pentru un salariu lunar de 5.000 de euro până în vara lui 2019. Fost jucător în Primera, el era convins că va reuși să se impună și să prindă un contract mult mai bun ulterior.

Clubul din Ștefan cel Mare a dorit inițial prelungirea acordului cu fotbalistul și i-a oferit 7.000 de euro pe lună. Algerianul a tergiversat tratativele, așteptând probabil să vadă dacă are și alte variante. Șefii lui Dinamo nu au fost foarte încântați și s-au răzgândit în privința mijlocașului. În acest moment, ei au retras propunerea, iar negocierile sunt blocate.

Rachid Ait-Atmane Dinamo Dunărea Călărași
Rachid Ait-Atmane nu mai este titular la Dinamo, iar situația sa contractuală contează în deciziile staff-ului tehnic

A ajuns a patra variantă pentru Rednic

Imediat după venirea sa la Dinamo, Atmane a fost titular incontestabil. Pe măsură ce timpul a trecut, jucătorul a ajuns a patra variantă pentru centrul liniei de mijloc. În play-out, el a fost folosit titular în primul meci, cu Dunărea Călărași, când a fost schimbat în minutul 52, deși dăduse un assist.

Prea dezordonat pe fază defensivă și lipsit de creativitate pe fază ofensivă, algerianul a pierdut lupta cu Dan Nistor, Ioan Filip și, mai nou, cu Mamoutou N’Diaye. În sistemul 4-4-2, cei doi mijlocași români sunt baza, Nistor pentru valențele sale ofensive, iar Filip pentru aportul defensiv. În sistemul 4-2-3-1, Atmane ar putea juca alături de Filip, dar faptul că din vară nu mai este o soluție sigură l-a determinat pe antrenor să îl prefere pe Mamoutou N’Diaye, mai ales că prestațiile internaționalului din Mali au crescut de la meci la meci.

500 de mii euro este cota lui Rachid Ait-Atmane, conform transfermarkt