Dinamo vrea să scape de Patrick Petre. Îl dă gratis în Liga 1

Eduard Popa   
in Liga 1
13/06/2018, 16:33
Dinamo vrea să scape de Patrick Petre. Îl dă gratis în Liga 1 GALERIE FOTO
Patrick Petre, ofertă de la FC Botoșani

Chiar dacă are numai 21 de ani, Dinamo pare să își fi pierdut speranțele în ceea ce îl privește pe Patrick Petre. Fiul fostei glorii a lui Dinamo pare a fi ca și plecat din Ștefan cel Mare.

Se pare că Patrick Petre ar putea ajunge gratis la FC Botoșani. Mai mult, Petre jr ar putea ajunge la echipa din Moldova fără niciun ban! Potrivit gsp.ro, trecerea lui Petre în Moldova s-ar face gratis, urmând ca Dinamo să păstreze un procent dintr-un viitor transfer al mijlocașului de bandă.

Concurență pentru FC Botoșani la semnătura lui Patrick Petre

FC Botoșani are competiție pentru semnătura lui Patrick Petre din Spania. Este vorba despre FC Cordoba, echipa din Liga a 2-a spaniolă, la care a mai evoluat și Florin Andone. De asemenea, Cordoba mai are discuții avansate și cu Claudiu Bumba. Mijlocașul de 24 de ani ar putea semna zilele următoare cu Cordoba din postura de jucător liber de contract, după ce îi va expira înțelegerea cu Concordia Chiajna

Ştirea MOMENTULUI

Buzărnescu, a zecea jucătoare din România care strânge milionul de dolari. Vezi topul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.