ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Jucătorul dorit de Dinamo are trecut stelist. “Mi-am făcut junioratul la Steaua!”

Ronaldo Deaconu susţine că FC Dinamo Bucureşti este echipa sa de suflet, dar are trecut stelist.
Autor: Iuliana Spirache | 04.01.2018 | 21:21
Jucătorul dorit de Dinamo are trecut stelist.

Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani de la Concordia Chiajna a dezvăluit că şi-a făcut junioratul la Steaua, rivala formaţiei FC Dinamo Bucureşti. Ronaldo Deaconu susţine că îşi doreşte să eovlueze în “Ştefan cel Mare”, acolo unde este dorit de staff-ul tehnic al “câinilor”.

ADVERTISEMENT

“Mă voi prezenta la reunirea Chiajnei, încă sunt sub contract acolo. Următorul pas în cariera mea ar fi transferul la echipa mea de suflet, la Dinamo, chiar dacă o parte din junioratul meu l-am făcut la Steaua, asta din cauză că locuiam lângă stadion şi îmi era foarte greu să fac naveta până în Ştefan cel Mare.

Ronaldo Deaconu: “Concurenţa nu mă sperie!”

Îmi doresc foarte mult să joc acolo, sunt dorit de tot staff-ul tehnic şi ăsta un lucru foarte important în fotbal, să fii dorit. Asta e dorinţa mea, visul meu de mic, să joc acolo şi da, e de ajuns să fiu dorit de staff-ul tehnic. În plus, de ceva timp, am primit câteva sute de mesaje de la suporterii dinamovişti şi, pentru mine, asta înseamnă enorm.

ADVERTISEMENT

Concurenţa nu mă sperie, concurenţă găseşti la orice echipă, mie îmi place să concurez cu jucători de valoare, unde îmi pot pune abilităţile mai mult în valoare. Mister Miriuţă mă apreciază foarte mult, m-a cunoscut în scurta perioadă pe care a petrecut-o la Concordia, e un antrenor foarte bun, pe care îl respect foarte mult şi sper să lucrăm din nou împreună”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru o emisiune de sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!