Fotbal intern

Dinamo vrea un jucător de la CFR. Are 4 meciuri în sezonul actual

Dinamo este la un pas să transfere un jucător de la liderul CFR Cluj!
28.12.2017 | 10:41
Dinamo vrea un jucator de la CFR Are 4 meciuri in sezonul actual
ADVERTISEMENT

FC Dinamo Bucureşti se pregăteşte pentru perioada de mercato din iarnă, iar Vasile Miriuţă, antrenorul echipei din “Ştefan cel Mare” a pus ochii pe un jucător din lotul liderului CFR Cluj. Tehnicianul “câinilor” vrea să profite de relaţia bună care o are cu oficialii din Gruia, iar cesta a convins un fotbalist care în 2015 era rezervă în finala Europa League pierdută de Dnepr în faţa Sevillei, scor 2-3, să joace în “Groapă”.

Antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti a discutat cu fundaşul stânga Alexandru Vlad, iar gsp susţine că fotbalistul în vârstă de 28 de ani ar putea ajunge sub formă de împrumut în “Ştefan cel Mare”, urmând ca la finalul sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano să revină în Gruia. 

ADVERTISEMENT

Dinamo se gândeşte şi la posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Alexandru Vlad

Mai mult, oficialii lui Dinamo se gândesc şi la posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Alexandru Vlad, în schimbul unei sume de bani care să fie oprită de ardeleni din transferul de 750.000 de euro a lui Valentin Costache. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani ar fi tentat să joace sub comanda lui Vasile Miriuţă, ţinând cont că la CFR Cluj este rezerva lui Mario Camora, căpitanul echipei din Gruia şi unul dintre cei mai iubiţi jucători din lotul lui Dan Petrescu.

Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Alexandru Vlad a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2020 cu CFR Cluj, echipă unde a ajuns în vara lui 2017. Fotbalistul în  vârstă de 28 de ani a evoluat pe parcursul carierei la echipei precum Curtea de Argeş, Săgeata Năvodari, Pandurii Târgu Jiu şi Dnepr. În sezonul 2017-2018, Alexandru Vlad a jucat în 4 meciuri, în toate competiţiile. 

ADVERTISEMENT

60 de meciuri a jucat Alexandru Vlad în Liga 1 Betano