Sport

S-a lansat proiectul Dinamo Win, un nou pas spre salvarea clubului: “Vor intra foarte mulți bani!”

Cu o zi înainte ca instanța să se pronunțe asupra planului de reorganizare a clubului, DDB lansează Dinamo Win. Este vorba despre primul social marketplace dedicat unei echipe de fotbal.
21.11.2021 | 16:24
Sa lansat proiectul Dinamo Win un nou pas spre salvarea clubului Vor intra foarte multi bani
DDB a lansat Dinamo Win, primul social marketplace din lume dedicat unei echipe de fotbal. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La mai bine de trei ani și jumătate de când s-au mobilizat exemplar în încercarea de a rezolva problemele financiare cu care se confruntă clubul lor de suflet, suporterii din DDB vin cu un nou proiect revoluționar. Duminică, 21 noiembrie va avea loc lansarea așa-numitului Dinamo Win – primul social marketplace din lume dedicat exclusiv unei echipe de fotbal – în cadrul unui eveniment la care și-au anunțat prezența actualul antrenor, Mircea Rednic, foști jucători de legendă precum Florin Răducioiu Giani Kiriță, Ionel Augustin, dar și personalități din lumea showbizului care și-au arătat întotdeauna atașamentul pentru culorile alb-roșii.

Concret, cei înscriși în program vor avea, prin intermediul acestei platforme, posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse  (electronice, electrocasnice, componente IT, articole de îngrijire personală, articole sportive, produse alimentare, cărți, produse pentru casă/ grădină, petshop, accesorii și articole auto, jucării și multe altele), urmând ca jumătate din încasări să fie direcționate către club.

ADVERTISEMENT

Nici data aleasă pentru lansarea noului proiect nu este deloc întâmplătoare. În cursul zilei de luni, se va duce, pe holurile Tribunalului București, una dintre cele mai importante „bătălii” pentru salvarea lui Dinamo, căci magistrații trebuie să se pronunțe asupra planului de reorganizare întocmit de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

DDB, un nou pas important pentru salvarea clubului. S-a lansat Dinamo Win, primul social marketplace din lume dedicat unui echipe de fotbal

Platforma va fi atât de mare… E ceva unic. Nu s-a mai făcut în România. Am încredere totală că putem ajuta clubul. Adică 50% din încasări vor merge către club.

ADVERTISEMENT

Fanii se pot înscrie și își pot cumpăra orice, de la produse alimentare, electrocasnice și altele. Jumătate din încasări merg către club. S-au făcut eforturi mari. Se lucrează de mult timp.

E datoria noastră, a dinamoviștilor, să ne implicăm. Trebuie să ne unim. Dinamo are nevoie de bani, Dinamo are nevoie de susținere. Eu voi fi legătura dintre suporteri și platformă.

ADVERTISEMENT

Oamenii vor vedea că încasările se vor duce în club. Vor intra foarte mulți bani în club”, a declarat Giani Kiriță, cel care și-a asumat și rolul de gazdă a evenimentului, alături de binecunoscutul realizator TV Andi Moisescu, fan înfocat al „câinilor”.

Surprizele nu se opresc, însă, aici, pentru că fostul căpitan le-a pregătit suporterilor și o emisiune specială, care va fi difuzată online și va avea în prim-plan legende ale clubului din Ștefan cel Mare. „O să fie foarte relaxată, o să vă placă”, a promis fostul căpitan.

ADVERTISEMENT

Mesaj ferm pentru jucători: „Trebuie să înceapă să câștige meciuri”

În altă ordine de idei, și-a exprimat convingerea că elevii lui Mircea Rednic vor avea, odată cu lansarea noii platforme Dinamo Win, o motivație în plus să pună capăt crizei pe care o traversează din punct de vedere sportiv. Primul meci din returul acestui sezon va avea loc luni, 22 noiembrie, la ora 20:30, în compania celor de la FC Voluntari.

Dinamo are nevoie de bani pentru cumpăra jucători de valoare și de reveni unde a mai fost. Suntem într-o situație complicată, dar cred că în acest retur vor începe să câștigăm meciuri.

Jucătorii trebuie să-și dea seama că se fac eforturi mari din afară. Trebuie să înceapă să câștige meciuri, măcar să ne menținem pe linia de plutire”, a subliniat Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT