Sport

Dinamo – Wisla Plock 32-27, în etapa a 7-a din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. Victorie entuziasmantă pentru „dulăi”

Dinamo a câștigat meciul cu Wisla Plock din etapa a 7-a din grupa A din Liga Campionilor la handbal masculin. „Dulăii” s-au impus cu scorul de 32 la 27.
24.11.2022 | 21:27
Dinamo  Wisla Plock 3227 in etapa a 7a din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin Victorie entuziasmanta pentru dulai
Dinamo - Wisla Plock Live stream ora 19:45 în etapa a 7-a din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. Dulăii vor a treia victorie. Egipteanul Ali Zaein e starul lui Dinamo. Foto: Dinamo Facebook
ADVERTISEMENT
24-11-2022
17:52

Dinamo - Wisla Plock 32-27 (15-14)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 60 – Victorie pentru Dinamo! „Dulăii” au reușit să se desprindă în actul secund și au câștigat la o diferență de cinci goluri, 32-27.

Min. 40 – „Dulăii” conduc cu 20 la 18! Meci perfect făcut de Nicușor Negru.

Min. 30 – Campioana României intră la pauză cu un gol avantaj, scor 15-14, dar l-a pierdut pe Ante Kuduz, care a văzut cartonașul roșu la ultima fază după ce s-a considerat că i-a dat intenționat cu mingea în față unui adversar.

Min. 15 – Dinamo evoluează foarte bine și se află în avantaj de 2 goluri, 10-8.

Min. 1 – A început meciul.

Dinamo întâlnește în etapa 7-a a fazei grupelor Ligii Campionilor la handbal masculin formația poloneză Wisla Plock. Meciul are loc în Sala Polivalentă Cristian Gaţu din Bucureşti.

Meciul Dinamo – Wisla Plock are loc joi, 24 noiembrie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul etapei a 7-a, ultima a turului, din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin. După primele şase runde Dinamo ocupă locul 5, cu 5 puncte, la fel ca echipa poloneză, care însă este o poziţie mai jos, urmare a golaverajului.

Unde se joacă meciul Dinamo – Wisla Plock

Întâlnirea Dinamo – Wisla Plock se dispută joi, 24 noiembrie, în  Sala Polivalentă Cristian Gaţu din Bucureşti de la ora 19:45 în etapa a 7-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Biletele la acest meci variază ca sume între 30 şi 150 lei, dar fanii câinilor promit că vor fi lângă echipă.

ADVERTISEMENT

Ei spun că vor căuta să repete atmosfera cu totul specială care au creat-o la meciul cu PSG, pierdut de Dinamo, pentru a sprijini echipa în tentativa de a obţine calificarea pentru play-off-ul competiţiei, acolo unde merg formaţiile care termină în grupe pe locurile 3-6.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Wisla Plock

Partida Dinamo – Wisla Plock se joacă joi, 24 noiembrie, de la ora 19:45, în Sala Polivalentă Cristian Gațu din București, în etapa a 7-a, ultima a turului, din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin și este televizată în direct pe canalele Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Cu puțin timp înaintea acestui meci a apărut în presa franceză un articol despre faptul că echipa de handbal masculin PSG vrea să schimbe antrenorul din vară, pe Raul Gonzalez Gutierrez, dacă nu va câștiga trofeul Ligii Campionilor și pe lista numelor vehiculate între primele trei este cel al lui Xavier Pascual, selecționerul României și antrenorul lui Dinamo, al cărui salariu a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Cine este Wisla Plock, adversara dinamoviștilor din Liga Campionilor la handbal masculin

Orlen Wisła Płock este un club profesionist de handbal masculin cu sediul în Płock, în centrul Poloniei, fondat în 1964. Clubul joacă în Superliga poloneză. De șapte ori a ieșit campion al Poloniei și de unsprezece ori câștigător al Cupei Poloniei. Antrenorul echipei este spaniolul Xavi Sabate. Așadar vom avea un duel tactic între Xavier de la Dinamo și Xavi de la Wisla.

ADVERTISEMENT

În actualul lot figurează nu mai puțin de 13 jucători străini, printre care și primul japonez din handbalul din Polonia, Kosuke Yasuhira. Cei mai mulți sunt croați, cinci la număr, urmați de spanioli, patru. Wisla are și trei jucători din lotul Poloniei: extrema stângâ Przemysław Krajewski, interul Dawid Dawydzik și pivotul Michal Dsazek.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – Wisla Plock

Este un meci echilibrat, între echipe situate una lângă alta în clasament, cu același număr de puncte. Wisla nu a obținut nici o victorie pe teren străin în această ediție. Dinamo a învins acasă doar pe FC Porto. Dinamo are cotă 1,70 pentru victorie și 1,45 pentru șansă dublă 1X iar Wisla 2,8 la victorie și 2,20 la șansă dublă X2.

ADVERTISEMENT

Dinamo a obținut de fiecare dată victoria în meciurile de pe teren propriu cu Wisla Plock, în Liga Campionilor, în Polonia reușind un egal și cedând în altă partidă. Este un meci special pentru extrema Valentin Ghionea, care a îmbrăcat tricourile ambelor echipe.

ADVERTISEMENT