Fotbal international

Dinamo Zagreb – Viitorul 2-0 în UEFA Youth League. Jucătorii lui Gică Hagi, eliminaţi din Europa!

23.10.2018 | 16:00
Dinamo Zagreb  Viitorul 20 in UEFA Youth League Jucatorii lui Gica Hagi eliminati din Europa

Dinamo Zagreb – Viitorul Constanța 2-0 s-a jucat în manșa retur din primul tur preliminar UEFA Youth League, iar formaţia U19 a echipei lui Gică Hagi a fost eliminată. În meciul de la Constanța, croații s-au impus cu scorul de 1-0, după o gafă a portarului Șerban. Meciul nu a fost televizat în România, dar a putut fi urmărit pe site-ul oficial al competiției. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 17:50 / S-a terminat meciul Dinamo Zagreb – Viitorul 2-0.


UPDATE, ora 16:00 / A început meciul Dinamo Zagreb – Viitorul.


Min. 82 / GOOOOOOL Dinamo Zagreb! Cuze a marcat cu un şut din interiorul careului.


Min. 27 / GOOOOOOL Dinamo Zagreb! Leca şi-a marcat în proprie poartă.


UPDATE, ora 15:30 / Au fost anunţate formaţiile de start.

Dinamo Zagreb: Horkas – Radonja, Sutalo, Franjic, Mikulic – Gjira – Julardzija, Pavlak – Cuze, Baturina, Marin

Viitorul: Şerban – Ghiţă, Leca, Vlad, Neciu – Negrean, Călin, Tucaliuc – Chera, Pop, Pitu


Dinamo Zagreb este favorită să se califice în faza următoare a competiției, după ce în meciul tur s-a impus cu scorul de 1-0 pe terenul Viitorului. Cuze a deschis scorul cu o lovitură de cap, portarul constănțenilor gafând incredibil și scăpând mingea în poartă. Alexandru Măţan, Robert Boboc şi Robert Ghiţă au fost trimiși în tur de la prima echipă la tineret pentru a ajuta la calificare, iar pe teren a intrat și vărul Simonei Halep, Dimicu Halep. Meciul retur se joacă pe stadionul Hitrec-Kacijan, din Zagreb. Partida este arbitrată de ucraineanul Vitaliy Romanov, ajutat de asistenții Oleksandr Korniyko, Valentyn Kutsev și Ivan Vuckovic.

Dinamo Zagreb – Viitorul este online pe FANATIK.RO

Puștii lui Gică Hagi s-au calificat în UEFA Youth League după ce au trecut de Dinamo București în Liga Elitelor U19. Viitorul trebuie să întoarcă scorul înregistrat în partida tur pentru a se califica în faza următoare a competiției, unde ar întâlni echipa învingătoare din dubla Astana (Kazahstan) – Vllaznia (Albania). Toate fazele din meciul Dinamo Zagreb – Viitorul Constanța, din UEFA Youth League, vor putea fi văzute online pe FANATIK.RO.

Constănțenii au 2 victorii și 3 înfrângeri în ultimele 5 meciuri jucate în UEFA Youth League (0-1 cu Dinamo Zagreb, 0-3 cu Porto, 4-2 cu FC Copenhaga, 0-2 cu Zurich și 5-0 tot cu Zurich). De partea cealaltă, croații au 2 victorii, un egal și 2 înfrângeri (1-0 cu Viitorul, 1-0 cu Juventus Torino, 1-2 cu Olympique Lyon, 1-1 cu Sevilla și 2-4 tot cu Sevilla). Dinamo Zagreb are cotă 1,57 pentru o victorie la casele de pariuri, în timp ce Viitorul are 4,33, iar un egal a fos cotat cu 4,10.