Sport

Dinamovista Anamaria Prodan povestește cum trăia derby-urile României când Reghecampf era pe banca rivalei: ”Știam că Steaua bate!”

15.02.2020 | 11:56
Dinamovista Anamaria Prodan povesteste cum traia derbyurile Romaniei cand Reghecampf era pe banca rivalei Stiam ca Steaua bate
ADVERTISEMENT

Derby-ul României, Dinamo – FCSB, a născut de-a lungul timpului multe rivalități, unele chiar în interiorul unor familii faimoase din fotbalul românesc. Dinamovistă convinsă, Anamaria Prodan a dezvăluit cum se trăiau în familiei ei meciurile cu FCSB, fosta Steaua, în perioada când Laurențiu Reghecampf era pe banca tehnică a rivalilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,65 este cota pentru ”Florinel Coma înscrie oricând”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Dinamovista Anamaria Prodan povestește cum trăia derby-urile României alături de Reghecampf: ”Știam că Steaua bate!”

În ciuda faptului că era dinamovistă declarată, Anamaria Prodan a recunoscut, pentru Prosport, că se aștepta întotdeauna ca FCSB să câștige toate meciurile, dat fiind faptul că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, conducea echipa roș-albastră de pe bancă. ”

E mult spus, pentru că în fața familiei nu vine nicio rivalitate. Dar, da, era puțin ciudat.

În primul rând, știam că Steaua bate. Eu nu-mi aduc aminte, și chiar vorbeam cu soțiile jucătorilor de pe vremea aceea, nu-mi aduc aminte să ne fi fost frică la vreun meci.

ADVERTISEMENT

Mergeam atât de relaxați! Diferența față de adversari era uluitoare! Imaginați-vă, să mergi undeva, nu contează unde, și să nu te gândești că ai putea să pierzi”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, mândră de performanțele lui Reghe pe banca FCSB-ului

Actual impresar și om de televiziune, Anamaria Prodan rememorează vremuri de odinioară, în care Reghecampf era antrenor la FCSB. Aceasta spune că soțul său a creat o familie la fosta Steaua.

ADVERTISEMENT

”Noi am creat o familie, chiar am avut o familie. Chiar și acum, când ne întâlnim, ne aducem aminte cu plăcere de acele zile și povestim tuturor fotbaliștilor care sunt la început cum era atunci la Steaua.

Cred că am făcut ceva unic. S-a văzut din toate punctele de vedere. Steaua a făcut o performanță fabuloasă și s-a văzut și în transferurile jucătorilor, în cariera lor”, a mai spus impresarul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește exprimarea emoțională a lui Reghe în timpul derby-urilor, Anamaria spune că actual antrenor al celor de la Al Wasl nu e genul care să se exteriorizeze.

ADVERTISEMENT