Nicio categorie

DINAMOVIŞTII s-au întîlnit cu STELIŞTII în lift! Ce a urmat e dincolo de orice ÎNCHIPUIRE!

Te urci într-un lift mare, cu o capacitate de 10-12 persoane. La etajul 2 liftul se opreşte şi intră 4-5 tineri îmbrăcaţi în alb-roşu, cu fulare la fel, zgomotoşi, veseli, exuberanţi. La...
01.11.2014 | 10:01

Te urci într-un lift mare, cu o capacitate de 10-12 persoane. La etajul 2 liftul se opreşte şi intră 4-5 tineri îmbrăcaţi în alb-roşu, cu fulare la fel, zgomotoşi, veseli, exuberanţi. La etajul 4 liftul se opreşte din nou. Se deschid uşile şi tinerii amuţesc instantaneu. În faţa liftului alţi 4-5 tineri, îmbrăcaţi în roşu-albastru, cu fulare la fel. Intră în lift. Grupurile se separă instinctiv. Eşti la mijloc. Dinamoviştii şi steliştii se… amuşinează. Priviri crunte, respiraţii sacadate, grele, pe fondul unei linişti apăsătoare, liniştea dinaintea furtunii. Scînteia care declanşează explozia e iminentă. Ce faci?!

image-2013-05-8-14766142-70-duelul-suporterilor-steaua-sau-dinamo

La un moment dat SE ÎNTÎMPLĂ! Tinerii izbucnesc în urlete şi se reped unii la alţii… se îmbrăţişează şi cîntă împreună! Îşi dau tricourile jos şi rămîn în… „auriverde”. Galben-verde. Culoarea echipei naţionale. Nu e numai galben pentru că nu e România. Nu sînt „dinamovişti” şi „stelişti”, deşi au fost îmbrăcaţi exact în culorile eternelor rivale mioritice. Sînt brazilieni şi farsa a făcut parte din programul promoţional al turneului final de Campionat Mondial care s-a desfăşurat vara trecută în Ţara Cafelei. Şi a Fotbalului. Reacţiile „cetăţenilor” prinşi între cele două grupuri de „suporteri” au fost delicioase. De la o tînără care, efectiv, şi-a tras geanta pe cap în momentul în care „ultraşii” au izbucnit în urale, pînă la domnul între două vîrste, la costum, cravată, geantă-diplomat, cu ochelari, chelie şi burtă, care bîguia cînd la unul, cînd la altul „Meninos, crianças, minha querida, não é estúpido, retardar seu…” – „Băieţi, copii, dragii mei, nu vă prostiţi, potoliţi-vă…”. Întrebarea care rămîne, totuşi, este: dacă nu era o farsă şi ultraşii chiar erau dinamovişti şi stelişti?!

VEZI MAI JOS ÎNTÎLNIREA DE GRADUL ZERO DIN LIFT!

lift

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri