Sport

Dinamoviștii au ajuns la capătul răbdării după umilința cu U Craiova. ”Mereu vorbim de viitor, dar viitorul e la fel” / ”Am fost penibili”

Dinamo a bifat al 7-lea eșec consecutiv în Liga 1 după 0-5 cu Universitatea Craiova și recordurile negative nu se opresc aici.
28.09.2021 | 00:02
Dinamovistii au ajuns la capatul rabdarii dupa umilinta cu U Craiova Mereu vorbim de viitor dar viitorul e la fel  Am fost penibili
ADVERTISEMENT

Dinamo o ține tot în recorduri negative în ultima perioadă. După 0-6 cu FCSB, cel mai drastic eșec pentru Dinamo în fața marii rivale, ”câinii” au mai bifa o contraperformanță pierzând cu 0-5 la Craiova.

Aceasta este cea mai ”grea” înfrângere pentru roș-albi în disputele cu o echipă din Craiova, indiferent de numele acesteia.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu: ”Vor mai veni și alte înfrângeri”

Șapte înfrângeri la rând în campionat și 13 goluri încasate ilustrează perfect starea de spirit a fotbaliștilor dinamoviști.

În rarele momente în care a dat senzația că ar putea să echilibreze disputa de pe ”Ion Oblemenco”, Dinamo a arătat ca o echipă fără orizonturi și mai ales fără motivație.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Deian Sorescu a fost singurul care a încercat să se ia în piept cu oltenii, dar s-a trezit singur într-un câmp ”minat”. La finalul partide fotbalistul a răbufnit. În discursul său, Deian Sorescu a lăsat să se înțeleagă că nu este deloc mulțumit de atitudinea coechipierilor lui.

”Sunt multe de spus dar ar fi prea repede să spun acum tot ce am de spus pentru că sunt supărat și nervos, vom discuta zilele următoare. Dacă nu schimbăm atitudinea vor mai veni și alte înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Pe mine nu m-au afectat toate schimbările de la club, nici ratarea unui eventual transfer. Sunt supărat că nu reușim să gustăm din victorii. Sunt multe de pus la punct și sperăm ca pe viitor să fie altfel, da de fiecare dată vorbim de viitor și viitorul arată la fel. Întrebații pe cei responsabili cum se explică aceste evoluții”, a spus Sorescu.

Steliano Filip: ”Am intrat pe teren și ne-am făcut de rușine”

Steliano Filip este unul dintre fotbaliștii de la care fanii și conducătorii clubului așteaptă să fie determinant. Apărătorul a punctat slăbiciunile lui și ale echipei.

ADVERTISEMENT

”Multe nu prea sunt de spus și eu și restul echipei am fost penibili, nu ne rămâne decât să muncim, să câștigăm următorul meci pentru că nu se poate în halul acesta.

Problema este la noi la jucători, nu la staff, nu la conducere. Noi am intra pe teren și ne-am făcut de rușine. Trebuie să fim mai modești, să arătăm mai mult pe teren. Din păcate ne-am făcut de rușine, mă repet pentru că este greu de digerat un astfel de rezultat.

Eu cred că vom ieși din pasa asta, mai sunt etape multe. Din păcate etapele au trecut și nu prea am adunat puncte. Important este să facem un rezultat un etapa viitoare”, a spus Filip.

ADVERTISEMENT