Sport

Dinamoviștii au efectuat vizita medicală! Motivul straniu pentru care “câinii” au amânat de două ori controlul. Exclusiv

Dinamoviștii au efectuat vizita medicală, la aproape trei săptămâni de la reunire. "Câinii" au amânat de două ori controlul medical în speranţa că lotul va putea fi cristalizat, ceea ce nu e cazul nici acum.
07.07.2022 | 11:12
Dinamovistii au efectuat vizita medicala Motivul straniu pentru care cainii au amanat de doua ori controlul Exclusiv
Dinamoviştii au efectuat vizita medicală. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a reunit pe data de 20 iunie la Săftica, însă vizita medicală a jucătorilor lui Mihăescu a fost amânată de două ori. Astfel, jucătorii au ajuns la controlul medical la aproape trei săptămâni de la începutul pregătirilor.

Dinamoviștii au efectuat vizita medicală! Motivul straniu pentru care “câinii” au amânat de două ori controlul

Iniţial, dinamoviştii au mutat vizita medicală de pe 20 pe 27 iunie. Ulterior, staff-ul echipei a hotărât ca vizita medicală să fie efectuată pe 7 iulie, pentru a avea un orizont mai mare de timp pentru a completa lotul.

ADVERTISEMENT

Planul dinamoviştilor nu a avut succes, în condiţiile în care vizita medicală vine cu foarte puţine noutăţi. Singurul transfer bifat până acum este cel al lui Bogdan Gavrilă. Neluţ Roşu şi Vali Lazăr se antrenează cu echipa, dar încă nu au semnat.

Filip şi Grigore au lipsit de la reunire! Cei 23 de jucători prezenţi

De la vizita medicală au lipsit Ricardo Grigore şi Steliano Filip, cei care nu îşi mai doresc să continue la Dinamo, deşi sunt jucători aflaţi în continuare sub contract.

ADVERTISEMENT

Cei 23 de jucători prezenţi la vizita medicală: 

  • Portari: Mihai Eşanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu
  • Fundași: Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea
  • Mijlocași: Ahmed Bani, Antonio Borduşanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluț Roşu, Geani Creţu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Țone, Mario Șutru
  • Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu

Iulian Mihăescu a vrut să plece şi el de la echipă: “E greu să nu ştii ce se întâmplă de pe o zi pe alta”

Dinamo nu are preşedinte şi de pregătirea echipei se ocupă Iulian Mihă6escu, cel care a preluat această sarcină de la Gică Mihali, care a semnat cu Dunărea Călăraşi. Aşa cum a declarat pentru FANATIK, şi Iulian Mihăescu s-a gândit la plecare, din cauza incertitudinilor de la echipă:

ADVERTISEMENT

“M-am gândit să plec, normal. Atunci când a plecat Mihali, mă gândeam să plec şi eu. Dar eu mai am un an de contract şi o să mi-l duc la bun sfârşit. E greu să nu ştii ce se întâmplă de pe o zi pe alta.

Nu ştiu când vine o nouă conducere, un nou antrenor, e această stare de incertitudine la noi. Am pierdut şi jucători. Neluţ Roşu şi Vali Lazăr se pregătesc cu noi, probabil vor rămâne, dar nu depinde de mine.

ADVERTISEMENT

Dar trebuie să vină un preşedinte, probabil va veni un antrenor. Nu ştiu dacă vor începe cu mine campionatul, poate că până atunci se vor lămuri lucrurile. Dar aşa cum ştiţi dumneavoastră, aşa ştiu şi eu”, a spus Mihăescu.

Dinamoviştii, în aşteptarea unui nou investitor! Şefii fac eforturi pentru plata unui salariu restant

Dinamoviştii sunt în aşteptarea unui investitor care să readucă echilibrul financiar de la echipă. Răzvan Zăvăleanu a încercat să îi mai liniştească pe jucători şi a avut o discuţie în vestiar în care le-a explicat situaţia şi că încearcă să adune bani pentru plata unui salariu restant.

Noul sezon din Liga 2 începe peste o lună, însă la Dinamo mai sunt multe lucruri de pus la punct până atunci. În momentul retrogradări a fost un adevărat exod de la echipă, iar înlocuitorii au venit doar de la echipa a doua şi juniori.

  • 1 transfer a bifat Dinamo în această vară: Bogdan Gavrilă
  • 6 august este data la care începe Liga 2
ADVERTISEMENT