Dinamoviştii au făcut haz de necaz: „Campionii, campionii”. Reacţia lui Bratu

Eduard Popa   
in Dinamo
13/03/2018, 09:55
Dinamoviştii au făcut haz de necaz: „Campionii, campionii”. Reacţia lui Bratu

Cu toate acestea, atmosfera dezolantă din tribunele din Ştefan cel Mare a fost compensată de ironiile fanilor. Aceştia au cântat ironic în câteva rânduri “campionii, campionii” şi l-au contestat foarte dur şi pe Negoiţă, văzut principalul responsabil pentru ceea ce se întâmplă la club.

Florin Bratu, ajuns recent în Ştefan cel Mare, e prins la mijloc în conflictul dintre suporteri şi conducător şi a făcut un apel la susţinători. Tehnicianul speră ca suporterii să înţeleagă momentul greu prin care trece echipa şi să susţină Dinamo cum au făcut-o în ultima perioadă.

Bratu, apel la unitate

“Nu am idee despre aşa ceva (n.r. scandările ironice). Am fost preocupat de doar ce se întâmplă cu echipa. Dacă nu vom fi uniţi, va fi foarte greu. Ştiu că sunt foarte dezamăgiţi, dar eu aştept să se întoarcă la echipă. Asta se va realiza prin rezultate şi prin atitudinea jucătorilor”, a spus Bratu la finalul partidei.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×