Fotbal intern

Dinamoviștii au făcut vizita medicală! Ce jucători nici măcar n-au mai venit să-și ia avizul

10.01.2019 | 10:59
Dinamovistii au facut vizita medicala Ce jucatori nici macar nau mai venit sasi ia avizul

Cu o întârziere de două zile față de rivalii de la FCSB, dinamoviștii au mers și ei să facă vizita medicală! Elevii lui Mircea Rednic s-au dus la INMS pentru controlul periodic obligatoriu înaintea cantonamentului de iarnă. 20 de jucători au fost prezenți pentru testele fizice. Numai 6 reprezintă nume noi față de prima parte a sezonului, în condițiile în care alți 3 au fost promovați de la echipele de juniori.

Mihai Eşanu, Ştefan Fara, Denis Ciobotariu, Marco Ehmann, Deian Sorescu, Ricardo Grigore, Ioan Filip, Simon Zenke, Dan Nistor, Geani Creţu, Robert Longher, Cătălin Măgureanu, Daniel Popa, Gabriel Răducan, Tomislav Gomelt, Diogo Salomao, Naser Aliji, Kevin Krans, Jordan Mostoe, Sean McDermott reprezintă lotul care a mers la INMS. Toți vor merge în Antalya pentru singurul stagiu de pregătire pe care îl vor face câinii în această pauză competiţională.

Dinamoviștii au făcut vizita medicală! Câinii la vizită
7 jucători de la Dinamo nu au mai venit să-și ia viza medicală

Dinamoviștii au făcut vizita medicală!

Șapte jucători din lotul câinilor n-au mai venit să-și ia avizul. Este vorba despre Sergiu Hanca, Ionuţ Şerban, Giorgios Katsikas, Ivan Pesici, Vlad Muţiu, Laurenţiu Corbu şi Mircea Axente, toți urând acum să-și caute alte angajamente.  Hanca a și primit o hârtie de la club conform căreia poate pleca oriunde dacă formația care îș vrea va vira o sumă de bani în conturile câinilor. Israelienii de la Hapoel Haifa sunt în pole position pentru un transfer al fundașului

“Hanca are de la club o hartie conform careia poate pleca daca vom primi o anumita suma de bani. Cu siguranta nu va pleca in cantonament. In momentul in care a spus ca Dinamo a murit pentru el, lucrurile sunt clare. La valoarea lui cred ca isi gaseste, suma este modica. La nivel de zeci de mii de euro, nu la sute de mii de euro”, a declarat președintele grupării din Ștefan cel Mare, Alexandru David.

  • 11 este locul pe care îl ocupă Dinamo în clasamentul Ligii 1 Betano