Fotbal intern

Dinamoviștii au făcut vizita medicală dar nu au doctor. Puljic amenință: “Dacă nu se rezolvă, mulți vor pleca!”

07.01.2021 | 10:19
Dinamovistii au facut vizita medicala dar nu au doctor Puljic ameninta Daca nu se rezolva multi vor pleca
ADVERTISEMENT

Astăzi, la ora 08:00, jucătorii de la Dinamo s-au prezentat la Institutul Național de Medicină Sportivă din București. ”Dacă nu vor veni banii mai mulți jucători vor pleca”, anunță Ante Puljic.

Fotbaliștii nu au fost însoțiți de doctor după ce Liviu Bătineanu a plecat de la club! Abia pe la ora 09:00 un om din staff-ul celor de la echipa secundă a venit la INMS pentru a fi alături de jucători.

ADVERTISEMENT

Echipa din Ștefan cel Mare va juca primul meci din returul campionatului pe 13 ianuarie, de la ora 19:00, în deplasare, împotriva lui FC Hermannstadt. În ultima confruntare directă, cele două formații au remizat scor 1-1, în luna august.

Dinamo ar putea rămâne fără alți jucători dacă nu se vor plăti banii promiși

Adam Nemec a fost primul care a ajuns la INMS, vârful a fost urmat de apărătorul central Ante Puljic și de mijlocașii Deian Sorescu și Diego Fabbrini (ultimii trei au fost învoiți de la reunirea lotului de duminică, ei alăturându-se coechipierilor luni, în cantonamentul de la Săftica).

ADVERTISEMENT

Andrei Blejdea, fostul jucător de la FC Argeș, este și el prezent. Vârful de bandă stânga, în vârstă de 24 de ani, îi va lua locul lui Juan Camara. De la INMS a lipsit Abdoulaye Ba, jucător care s-a despărțit zilele acestea de Dinamo.

„Ne-a promis că vor găsi niște bani și ne vor plăti două salarii, vom vedea. Nu cred că banii vin de la Cortacero, vedem…Promisiunea e că mâine intră banii respectivi. Dacă nu se rezolvă, mai mulți jucători vor pleca…Suntem sătui de promisiuni, de minciuni!

ADVERTISEMENT

”Suntem neplătiți de cinci luni”

Cam cu o lună în urmă a fost o prupunere să ne reducem salariile la jumătate, am înțeles că sunt datorii și cu banii economisiți s-ar plăti din restanțe, dar…Dacă erai neplătit o lună, două, ai spune ok, însă noi suntem așa de cinci luni”, a spus Ante Puljic.

”Ionel Gane ar trebui să rămână la club, a arătat că iubește echipa asta! Eu am jucat cu injecții, doar pentru a ajuta Dinamo. A fost greu, dar eu dau tot ce am mai bun.

ADVERTISEMENT

Sunt căpitan și trebuie să împing echipa de la spate, să arăt băieților că au un sprijin. N-am nicio ofertă, dar sunt discuții cu unele cluburi care m-ar dori”, a adăugat Ante Puljic, jucător cu 15 meciuri în tricoul lui Dinamo în acest sezon.

La primul antrenament al anului Dinamo a avut la dispoziție următorii jucători:

Portari: Mejias Osorio, Mihai Eșanu, Aleksander Mitrovic

Fundași: Andrei Radu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Florin Bejan

Mijlocași: Alexandru Răuță, Paul Anton, Ionuț Șerban, Valentin Borcea, Geani Crețu, Ahmed Bani, Janusz Gol, Vlad Achim

Atacanți: Magaye Gueye, Adam Nemec, Cătălin Măgureanu, Robert Moldoveanu

Dinamoviștii vor avea ședințe de pregătire pe fiecare zi sub comanda staff-ului format din: Ionel Gane (antrenor principal), Iulian Mihăescu (antrenor secund) și Cătălin Mulțescu (antrenor de portari). O parte dintre fotbaliștii de la Dinamo au primit un salariu restant de la suporteri.

 

ADVERTISEMENT