Fotbal international

Dinamoviștii au fugit după antrenament ca să vadă meciul României! VIDEO. Cum au trăit „câinii”, în Spania, eșecul tricolorilor mici

Autor: Diana Flintoacă | 27.06.2019 | 22:41
Dinamoviștii au fugit după antrenament ca să vadă meciul României! VIDEO. Cum au trăit „câinii”, în Spania, eșecul tricolorilor mici
Dinamoviștii au urmărit semifinala în holul hotelului. Sursă foto - fanatik

Dinamoviștii au fugit imediat după antrenament ca să vadă meciul naționalei de tineret! “Câinii” au terminat repede ședința de pregătire și n-au mai mers nici la duşuri. S-au dus glonţ la primul televizor din baza de antrenament, pentru a urmări live semifinala Campionatului European Under 21 disputată între România și Germania. Alături de noul director general al echipei, Florin Prunea, fotbaliștii au stat la bar și au făcut galerie echipei lui Rădoi, ajungând după meci la hotelul unde sunt cazaţi.

Dinamoviștii au fugit de la antrenament ca să vadă meciul naționalei de tineret!

Și antrenorul câinilor, Eugen Neagoe, a urmărit meciul. Din păcate, tricolorii mici au căzut în actul secund al semifinalei. România a intrat la cabine cu avantaj de un gol. 2-1 pentru elevii lui Rădoi arăta tabela de marcaj la capătul primei reprize, dar mitanul al doilea a adus dezastru. Nemții s-au impus în cele din urmă cu scorul de 4-2, ultimele goluri venind pe final de partidă.

Dinamo se află în cantonament în Marbella, acolo unde a disputat deja un prim meci. Pentru alb-roşii au venit deja şi întâriri, Moura semnând cu Dinamo. Vezi aici un interviu acordat pentru FANATIK de noua achiziţie, în Spania.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!