Fotbal intern

Dinamoviștii au vrut să meargă în peluza fanilor FCSB. Conflict cu forțele de ordine. Video

Dinamovistii au vrut sa mearga in peluza fanilor FCSB Conflict cu fortele de ordine Video

Dinamo și FCSB se duelează pe Arena Națională în derby de România. Înainte de fluierul de start galeriile celor 2 echipe au aruncat cu torțe și petarde în teren, iar la jumătatea primei reprize a apărut un conflict între suporterii lui FCSB și stewarzi, după ce dinamoviștii de la tribuna a 2-a au vrut să meargă în peste rivalii aflați în peluză pentru a-și măsura forțele.

Chiar dacă nu mai este urmărit cu aceeași pasiune ca în anii precedenți, meciul dintre FCSB și Dinamo nu a fost lipsit de incidente. Oaspeții au flat din timp ce coregrafie au pregătit “câinii” și au contraatacat cu un mesaj scris pe un banner, după care peluza gazdelor și-a afișat coregrafia cu referire la Marea Unire din 1918. Au urmat torțe și petarde aruncate în teren de ambele părți.

Faniii FCSB şi cei de la Dinamo au sărit la bătaie! Ce se întâmplă pe stadion >>> https://goo.gl/kqnLBU

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 11. November 2018

Fanii lui Dinamo au vrut să meargă peste cei de la FCSB. Conflict în peluză

După o jumătate de oră de joc, fanii dinamoviști de la tribuna a 2-a au vrut să meargă peste suporterii FCSB aflați în peluză pentru a-și măsura forțele. Aceștia au vrut la rândul lor să le răspundă dinamoviștilor, însă în acel moment au intervenit stewarzii aflați pe stadion. După o serie de îmbrânceli, au intervenit forțele de ordine, care au calmat spiritele și au făcut un cordon în zona care delimitează peluza celor de la FCSB de tribuna a 2-a.

Jandarmii au făcut cordon între fanii FCSB și cei ai lui Dinamo
Jandarmii au făcut cordon între fanii FCSB și cei ai lui Dinamo