Fotbal intern

Dinamoviștii dau de pământ cu Marius Avram după meciul cu Universitatea Craiova: “Eu cred că aceste erori sunt voite. E a 11-a!” + “Nu suntem doriți în play-off! Nu împrumutăm cu bani alte cluburi!”

04.11.2019 | 23:25
Dinamoviștii dau de pământ cu Marius Avram după meciul cu Universitatea Craiova:
Florin Prunea a acuzat arbitrajul după înfrângerea de la Severin. Sursă Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost învinsă cu 1-4 de Universitatea Craiova, în etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1. La finele jocului de la Severin, căpitanul bucureștenilor, Dan Nistor, și oficialul Florin Prunea au continuat seria de acuze îndreptate către brigada de arbitri, începută de Dusan Uhrin. Fotbalistul clasifică drept incalificabile erorile, în timp ce Prunea consideră că Dinamo este o echipă vânată, monitorizând 11 erori împotriva clubului pe care îl reprezintă și face referire chiar la o dezvăluire a FANATIK!

Nistor și Prunea acuză arbitrajul

Dan Nistor a declarat după meciul cu U Craiova că erorile arbitrilor împotriva lui Dinamo sunt voite. Căpitanul bucureștenilor consideră că echipa sa avea șanse mari de victorie dacă golul din startul meciului, anulat de arbitri pe motiv de offside, ar fi fost validat: “Nu a fost nici vorbă de offside, nu se poate așa ceva. Nu ai voie la acest nivel să faci asemenea greșeli. Eu cred că sunt voite. Nu se poate, este inadmisibil. Sunt prea mari greșelile împotriva noastră. La meciul cu Gaz Metan, gol perfect valabil, acum la fel. Avem și noi familii acasă, ce să facem… altfel se juca dacă deschideam noi scorul, este incredibil. Nu cred că am făcut un meci slab, începeam cu 1-0, era cu totul altceva. Este adevărat că am făcut și noi greșeli, da cu 1-0 pentru noi, se juca altfel. Am avut și noi ocazii, Puljic putea face 3-2, Perovic la 0-2. Rezultatul este nemeritat“.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a continuat atacurile asupra brigăzii de arbitri. Oficialul celor de la Dinamo consideră echipa pe care o reprezintă nu este dorită în play-off, iar greșelile de arbitraj sunt impardonabile. Prunea a făcut referire la episodul în care FCSB a împrumutat Astra, lucru dezvăluit chiar de FANATIK. 

Când e în fața ta, la un metru, ridici steagul, eu nu pot să spun mai multe că amenzile sunt mari și eu sunt unul dintre oamenii vânați. Urzică este un arbitru cu mare experiență, dar au fost două greșeli flagrante împotriva noastră. E a 11-a greșeală împotriva lui Dinamo de când a început campionatul. Noi nu suntem doriți în play-off, acolo se vor echipe care nu au ce căuta pe valoarea. Noi nu împrumutăm alte cluburi cu bani , nu cumpărăm jucători de la alții de care n-avem nevoie. Este dreptul lor, dacă au reclamat ceva. Altfel era dacă nu se anula golul perfect valabil pe care l-am avut la 0-0. Băieții au jucat admirabil în repriza a doua“.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea cu Universitatea Craiova, Dinamo a rămas pe locul nouă în ierarhia din Casa Pariurilor Liga 1. Formația lui Dusan Uhrin este despărțită de trei puncte de poziția a șasea, ultima ce asigură îndeplinirea obiectivului, accederea în play-off, la finele sezonului regular.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri