Fotbal intern

Dinamoviștii din programul DDB, veste uriașă pentru „câini”: „Nici vorbă de faliment!”

20.12.2020 | 18:30
Dinamovistii din programul DDB veste uriasa pentru caini Nici vorba de faliment
ADVERTISEMENT

Dinamo are de înfruntat probleme financiare uriașe, după ce Pablo Cortacero nu a livrat banii promiși atunci când a preluat clubul de la Negoiță. Cu toate acestea, fanii din programul DDB promit că vor salva clubul.

Aproape 12.000 de fani dinamoviști s-au înscris în programul care își propune să ajute la salvarea clubului alb-roșu, iar liderii DDB anunță că lucrurile se vor schimba în bine pentru „câini”.

ADVERTISEMENT

Clubul al cărui acționar majoritar continuă să fie Pablo Cortacero a primit deja 1.000.000 de lei din partea suporterilor, pentru achitarea unor salarii restante către jucători.

Dinamoviștii din programul DDB, veste uriașă pentru „câini”: „Nici vorbă de faliment”

Incapacitatea lui Pablo Cortacero de a aduce la Dinamo sumele promise atunci când a preluat clubul a dus-o pe Dinamo pe marginea prăpastiei. Nu doar că nu a adus bani, dar Cortacero a numit în funcții de conducere și oameni care au transferat fotbaliști cu salarii foarte mari.

ADVERTISEMENT

În lipsa resurselor financiare, clubul dinamovist s-a văzut pus în situația de a nu avea din ce să plătească salariile fotbaliștilor aduși în toamnă. Astfel, oameni precum Borja Valle, Alexander Gonzalez sau Isma Lopez au părăsit deja echipa. Și Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo, a plecat de la club.

În aceste condiții, foarte multe voci din anturajul echipei au anunțat că Dinamo se apropie de faliment. Cornel Dinu, Cristi Borcea sau fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, au semnalat că destinul formației alb-roșii nu poate fi decât unul devastator pentru suporteri. Cu toate acestea, fanii din DDB anunță că nu este cazul ca echipa să falimenteze.

ADVERTISEMENT

„Ce mai faci, câine? 

“Nu prea bine”, ar fi răspunsul la întrebarea din newsletter, așa-i!? Dinamo a pierdut cu CFR, pandemia pare că nu se mai termină, la club e incertitudine, iar în presă vezi din ce în ce mai mulți oameni de sport profețindu-ne falimentul. Dă-ne voie să îți înseninăm puțin ziua!

1. Nici vorbă de faliment, câine, pentru că DDB e acolo! L-am înlăturat din funcția de președinte al CA pe Cortacero, l-am revocat din funcție pe directorul executiv Alex Couto și nici Ruffo Colado nu se simte prea bine. Ai văzut și că președintele Șerdean, membru al echipei de țepari, a avut probleme să intre pe stadion în Ștefan cel Mare aseară. Ne vom ocupa de toți, rând pe rând, să nu ai dubii, facem curățenie la Dinamo!

ADVERTISEMENT

2. Am virat în club 1.000.000 RON cu titlul de împrumut garantat din drepturi TV. Împrumut, pentru că nu ne permitem să lăsăm nici un ban pe mâna spaniolilor, în cazul în care aceștia vor fi încă acolo atunci când EAD, firma care deține drepturile, virează banii. Cu banii virați se vor plăti salarii, aspect extrem de important în vederea (re)negocierilor cu jucătorii. Aceștia trebuie să aibă certitudinea că DDB își onorează promisiunile!

ADVERTISEMENT

3. Discuțiile cu jucătorii decurg foarte bine. Respectul generează respect, așa că în zilele următoare vei afla vești bune în această privință, ai încredere!

4. Ai aflat deja că l-am adus pe Dario în funcția de consilier pe probleme sportive. Prezența regizorului “Minunii de la Liberec” în echipa DDB, acțiunile, sfaturile și ideile sale, toate acestea ne întăresc speranța că VA FI BINE!

5. Ziua de ieri ne-a adus o înfrângere, dar și o mare victorie. România s-a convins că, deși vremurile pentru noi sunt tulburi, Dinamo a devenit un FENOMEN. Spectacolul făcut de ai noștri pe străzile Bucureștiului a ajuns subiect de știri, iar pe net ne felicită până și rivalii în comentarii. Cu asemenea suporteri în spate, Dinamo nu moare, dușmanii noștri trebuie să-și pună altă dorință, știi bine!

Pentru ca veștile să fie bune în continuare, suntem obligați să nu slăbim ritmul sub nici o formă! Numărul de membri în programul DDB trebuie să crească zilnic, iar restul de bilete pentru ultimul meci al sezonului TREBUIE să dispară! Avem nevoie de SOLD OUT pentru a ne putea onora în continuare promisiunile, câine!

Te rugăm să intri aici și să cumperi măcar două, costul unui bilet este 5 RON!”, le-au transmis cei din programul DDB fanilor dinamoviști. Aceștia au fost invitați să cumpere din nou bilete virtuale la un meci jucat de Dinamo, de data acesta cel de la Clinceni.

Până acum, suporterii dinamoviști au reușit să cumpere toate biletele puse în vânzare în mediul virtual pentru jocurile cu FC Viitorul, din Cupa României, și FC Voluntari și CFR Cluj, din Liga 1. Sumele obținute din vânzarea biletelor au fost utilizate pentur plata de prime de joc către fotbaliști.