Fotbal intern

Dinamoviştii fac calcule pentru clasarea pe locul 4

Sîmbătă, alb-roşii vor întîlni Astra Giurgiu, echipă care este neînvinsă în ultimele meciuri în toate competiţile, iar Cosmin Matei şi Ionuţ Nedelcearu şi-au făcut calcule pentru...
03.12.2014 | 17:35
Dinamoviştii fac calcule pentru clasarea pe locul 4

Sîmbătă, alb-roşii vor întîlni Astra Giurgiu, echipă care este neînvinsă în ultimele meciuri în toate competiţile, iar Cosmin Matei şi Ionuţ Nedelcearu şi-au făcut calcule pentru clasarea pe locul 4. Cei doi sînt conştienţi că Astra are o echipă puternică, dar îşi doresc să obţină cele trei puncte.

“Va fi dificil. Astra este o echipă foarte puternică, dar cred că am jucat mai bine anul acesta în deplasare, sperăm să luăm toate cele trei puncte. Ne dorim să ajungem cît mai aproape de primele locuri, pentru că în momentul de faţă nu e o situaţie plăcută nici pentru noi, nici pentru conducători, pentru nimeni”, a spus Cosmin Matei pentru Dolcesport.

“Astra chiar m-a impresionat în ultimele meciuri din cupele europene. E o echipă foarte bună, ne aşteaptă un meci foarte greu acolo. Sîntem pe 7, dar sperăm…Dacă noi batem Astra, iar Craiova nu va reuşi să bată pe CFR, vom termina pe 4”, a spus şi Ionuţ Nedelcearu.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri