Fotbal intern

Dinamoviștii îl vor pe Ovidiu Popescu în ”cușca” de MMA: ”Mr. Miyagi, unde trimitem factura?”

04.02.2021 | 15:12
Dinamovistii il vor pe Ovidiu Popescu in cusca de MMA Mr Miyagi unde trimitem factura
ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui FCSB, Ovidiu Popescu, a distrus, aparent fără nici un motiv, o pancartă cu însemnele rivalei Dinamo, iar oficialii din Ștefan cel Mare au reacționat imediat și cer ca rivalul de la FCSB să plătească pentru daunele pricinuite.

Imediat după ultimul fluier al arbitrului Sebastian Colțescu, care a consființit victoria celor de la FCSB, în drumul spre vestiare, fundașul celor de la FCSB a lovit violent o pancartă cu însemnele lui Dinamo, pe care a făcut-o bucăți.

ADVERTISEMENT

Reacția nervoasă a fotbalistului pare să fi fost provocată de un copil de mingi care nu i-a returnat suficient de repede balonul pentru a-l repune în joc.

Dinamoviștii cer să le fie plătită paguba

Managerul sportiv al lui Dinamo, Marius Niculae nu l-a iertat pe Ovidiu Popescu. Oficialul din Ștefan cel Mare i-a transmis jucătorului de la FCSB că așteaptă ca acesta să achite contravaloarea pagubelor. Ba chiar l-a încurajat, mai în glumă, mai în serios, să încerce o carieră în sporturile de contact.

ADVERTISEMENT

”Popescu se poate reprofila fără probleme după această ’execuție’ senzațională. Ar face carieră în MMA sau arte marțiale. Sunt convins că educația lui e alta și că a fost doar o frustrare necontrolată de care nu e mândru nici el, nici clubul lui și nici cei dragi lui.

Poate ar fi bine să copiem fotbaliștii din străinătate și la comportament, la relația de respect pe care o au în afara terenului cu presa, cu fanii, cu adversarii, nu doar la vestimentație. Deci, unde trimitem factura?”, a spus Niculae la Digisport.

ADVERTISEMENT

Un campion la box a remarcat și el calitățile de luptător ale lui Popescu

Nu doar Marius Niculae a remarcat calitățile de luptător ale lui Ovidiu Popescu. Recent, un campion național de box, Sorin Căliniuc, a declarat că fotbalistul are un fizic impresionant și că este convins că ar face față luptelor din cușca MMA.

”Când l-am văzut prima oară pe Ovidiu Popescu, la baza lor de pregătire, m-a impresionat. L-am văzut dezbrăcat. Avea un fizic și niște umeri… I-am spus că trebuia să se ducă la MMA, nu la fotbal! Are un fizic de invidiat. Îmi place, e un fotbalist puternic”, a declarat Căliniuc la  GSP.

ADVERTISEMENT

Privit de pe margine, Ovidiu Popescu chiar are calitățile necesare unui luptător. Măsoară 1,80 m și are 75 de kilograme. Nici pe terenul de fotbal nu evită contactele cu adversarii, din această cauză nefiind ocolit de accidentări.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica: 1,70 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!   

ADVERTISEMENT