Dinamoviştii îl vor pe Rednic la FCSB. “L-aş vedea antrenând acolo!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
26/03/2018, 21:54
Dinamoviştii îl vor pe Rednic la FCSB. “L-aş vedea antrenând acolo!”

Mircea Rednic este liber de contract, iar Florin Bratu şi Ciprian Marica îl trimite pe fostul antrenor de la Dinamo Bucureşti la FCSB. Cei doi susţin că “Puriul” ar putea fi o soluţie bună pentru înlocuirea lui Nicolae Dică.

“De ce să nu antreneze Steaua?! E opţiunea lui! Pe Mircea Rednic l-aş vedea antrenând Steaua pentru că este un antrenor bun!”, spune Florin Bratu, noul tehnician din “Ştefan cel Mare”, completat de Ciprian Marica: “E un antrenor care îmi place, are experienţă, la Dinamo a reuşit să facă cu bani puţini performanţă. Poate fi cheia succesului şi la Steaua”, a spus Marica.

Ce a zis Gigi Becali de Rednic

“N-am vorbit cu Rednic de 15 ani. Niciun cuvânt! Nici bună ziua! Şi nici nu vreau să vorbesc! Trebuie să avem puţin respect faţă de Dică. Chiar dacă mă comport eu cum mă comport câteodată, nu fac astfel de tâmpenii! Trebuie să avem mai mult respect şi să nu vorbim de un posibil înlocuitor”, a spus Becali în urma cu 3 zile la PRO X.
 

 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×