Fotbal intern

Dinamoviştii se gândesc tot la salariile restante: “Sunt scrise în contract. Trebuie să vină!”

10.11.2019 | 21:35
Dinamoviştii se gândesc tot la salariile restante:
Dinamoviștii, mulțumiți de remiza cu CFR Cluj și optimiști în privința primirii salariilor restante: ”Salariul va veni la un moment dat”. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Derby-ul etapei a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1, Dinamo – CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. În ”Ștefan cel Mare”, echipele pregătite de Dusan Uhrin și Dan Petrescu s-au anulat reciproc și intră în mini-vacanță din zone diferite ale clasamentului. Dacă ardelenii sunt lideri, ”câinii” încă sunt departe de locul 6, ultima poziție care duce în play-off.

Dinamoviştii se gândesc tot la salariile restante: “Sunt scrise în contract. Trebuie să vină!”

După remiza cu CFR Cluj, jucătorii lui Dinamo s-au declarat mulțumiți de punctul scos. Aceștia au numai cuvinte de laudă pentru trupa antrenată de Dan Petrescu. Unul dintre jucătorii convocați la naționala U21 de Mirel Rădoi, Denis Ciobotariu, s-a declarat mulțumit de rezultat. Puștiul lui Dinamo este optimist că și probleme cu banii se vor rezolva în curând.

”Am avut ocazii, chiar una mare, dar din păcate nu am reușit să marcăm. CFR Cluj este o echipă bună, s-a văzut în Europa League. Dinamo a prestat un joc bun. Am jucat cu o echipă mare, iar asta s-a văzut în Europa. Sunt foarte greu de bătut. Până la urmă este un rezultat bun. Avem meciuri directe cu cei din play-off și acolo vom putea face diferența.

ADVERTISEMENT

Suntem profesioniști și ne motivăm intre noi. Dan și mai multi jucători cu experiență ne motivează. La fel o face și Mister. Salariul va veni la un moment dat. Este scris în contract și va veni. Sper să se rezolve cât mai repede.”, a spus jucătorul de 21 de ani după meci.

Ciobotariu, încrezător că va debuta la naționala U21

Ciobotariu e bucuros de încă o convocare la naționala de tineret și visează să debuteze într-un meci oficial. ”Mă bucur foarte mult că am fost convocat. Este a treia oară. Sper să apuc să debutez. Întotdeauna dorința mea a fost să-l depășesc pe tatăl meu și sa-i îndeplinesc dorința. Sunt pe drumul cel bun.”, a mai spus ”Ciobi”.

ADVERTISEMENT

Și colegul lui Ciobotariu de la Dinamo, Deian Sorescu, a spus că remiza cu CFR Cluj este un rezultat bun, care dă încredere echipei în perspectiva luptei pentru play-off. ”Am inceput bine. Pe final de repriză am lăsat-o mai moale, dar a fost bine la final. Vom trage linie și vom vedea ce se va întâmpla la finalul sezonului.

Nu sunt în măsură să zic dacă merităm sau nu în play-off, dar cu multă muncă putem arăta că putem ajunge în top 6. Am scos rezultate cu echipele bune, exceptând meciul cu Craiova. Sper să ajungem cât mai sus pentru că asta contează. Suntem liniștiți, ne antrenam, respectam ceea ce zice Mister. Sunt tânăr, muncesc, vreau sa ajung cât mai sus.” a spus Sorescu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri