Fotbal intern

Dinamoviștii nu au fost lăsați să meargă la spital să îl viziteze pe Neagoe. Suporterii dinamoviști puși la zid: „Trăim în Evul Mediu!”

22.07.2019 | 11:07
Dinamovistii nu au fost lasati sa mearga la spital sa il viziteze pe Neagoe Suporterii dinamovisti pusi la zid Traim in Evul Mediu

Situația la Dinamo devine din ce în ce mai tensionată, capitanul acestora având o intervenție telefonică la emisiunea DigiSport matinal, în care a oferit mai multe detalii despre atmosfera de la club, dar și despre cum se simt fotbaliștii. Mijlocașul dinamovist a fost extrem de vehement la adresa suporterilor, cărora nu le înțelege comportamentul, chiar și în condițiile în care echipa nu merge bine în campionat.

„ La Dinamo este un haos! Este inadmisibil ceea ce se întâmplă!”

În prima parte a dialogului, Dan Nistor a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a antrenorului său, Eugen Neagoe: „ Mister este stabil în aceste momente , starea lui este destul de ok.” . Dan Nistor nu a putut juca în meciul cu Craiova, el fiind prezent în tribunele stadionului, dar a coborât pe teren în clipa în care a văzut ambulanța „Cand l-am văzut pe Straton că a fugit spre ambulanță am coborat din tribună, pentru că am simțit că ceva rău se întâmplă.”

Întrebat fiind despre cum se simțea Eugen Neagoe înaintea meciului de duminică seară, Dan Nistor a declarat că acesta părea puțin mai abătut. ” Înainte de meci era puțin abătut și voia să câștigăm, l-am simțit mai agitat, chiar ne-a încurajat și ne-a spus că vom câștiga și să fim concentrați pentru că doar așa vom reuși. Nu am avut voie să mergem la spital, dar era deja sotia dânsului acolo.”

Dinamoviștii nu au fost lăsați să meargă la spital să îl viziteze pe Neagoe. Suporterii dinamoviști puși la zid: „Trăim în Evul Mediu!”
Dinamoviștii nu au fost lăsați să meargă la spital să îl viziteze pe Neagoe. Suporterii dinamoviști puși la zid: „Trăim în Evul Mediu!”

Arbitrul de rezervă nu l-a anunțat pe central să oprească meciul.

„ Jucătorilor le este frică să iasă pe drum, este un haos. El își dădea duhul acolo, iar ei (fanii) îl înjurau. Ceea ce se întâmplă este inadmisibil, trăim ca în Evul Mediu. Jucătorii străini care au venit la echipă nu mai înțeleg nimic din ceea ce se întâmplă, vă dați seama ce este în sufletul lor. Nu înțeleg de ce dintr-o dată fanii s-au înrăit atât de mult.”

Întrebat de ce țipa la arbitru, Dan Nistor a oferit o declarație incredibilă și greu de înțeles în această situație: „ Țipam la Istvan Kovacs să oprească meciul, iar el mi-a spus că nu a vazut, bine nu este vina lui, arbitrul de rezervă nu l-a anunțat pe Kovacs. Cred că meciul trebuia oprit, toți colegii la pauză întrebau ce face antrenorul, nimeni nu se mai gândea la fotbal în acele momente.”

„ Îmi doresc ca mister să fie sănatos și să revină lângă noi. La cum îl cunosc nu cred că va renunța la antrenorat, indiferent ce vor spune fanii, bineînțeles dacă doctorii ii vor da voie.” , a mai adăugat acesta.

Tags: