ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamoviștii pun presiune pe Cortacero pentru a pleca de la club: ”Și-a bătut joc de Dinamo”

Autor: Gabriela Gheorghe | 13.01.2021 | 17:35
Dinamoviștii pun presiune pe Cortacero pentru a pleca de la club: ”Și-a bătut joc de Dinamo”
Fanii dinamovisti saluta un nou gol al lui Marius Niculae.

Suporterii lui Dinamo, acționari în club prin programul DDB, pun presiune pe Pablo Cortacero pentru ca acesta să renunțe la acțiuni, din cauza neplății datoriilor. ”Și-a bătut joc de Dinamo”, susține Alexandru Conovaru, membru în programul DDB.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt și Dinamo se vor duela astăzi, de la ora 19:00, în etapa cu numărul 16 din Liga 1. Partida va fi transmisă pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

Alexandru Conovaru, membru în programul DDB, a discutat despre situația dificilă prin care trece Dinamo și l-a criticat pe Pablo Cortacero, pe care l-a asemănat cu Road Runner, un cuc alergător, personaj în seria de desene animate „The Road Runner show”.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero este atacat pentru a o părăsi pe Dinamo

„Noi suntem singurii care am dat bani. Încă nu s-a întâmplat acea mărire de capital promisă de Cortacero și lăudată de Șerdean. E o nebuloasă la Dinamo! Noi, cei de la DDB, putem susține clubul atât timp când oamenii se înscriu. Discutăm cu două companii pentru o sponsorizare și vor veni și mai mulți fani când vor pleca spaniolii.

Dacă nu va da banii, Cortacero trebuie să cedeze acțiunile! Povestea nu poate continua la nesfârșit! S-a semnat o mărire de capital  și dacă nu poți aduce banii, trebuie să plece. E o dată menționată ca fiind data limită pentru a aduce banii. Dacă nu, trebuie să cedeze acțiunile. Trebuie să vină pe 22 ianuarie la Adunarea Generală și vedem ce va fi.

ADVERTISEMENT

Fanii trebuie să cumpere bilete în continuare, la meciuri, pentru a salva clubul pe care-l iubim și care e tratat ca o jucărie de Cortacero, care pare că nu a avut jucării când era mic. Și-a bătut joc de Dinamo, de conaționalii lui, de jucătorii români și de țară.

Pablo Cortacero este ironizat de un membru DDB

Cortacero e serios ca Donald Duck! Parcă e un desen rusesc ce se întâmplă la Dinamo. Cortacero pare ca personajul acela din desene animate, după care aleargă coiotul și care face «beep, beep». Toată lumea aleargă după el și nu-l prinde. Glumim acum, dar e tragic ce se întâmplă. E dramatic pentru oamenii din club, pentru jucători și fani.”, a spus Alex Conovaru la Pro X.

ADVERTISEMENT

Dinamo se află pe locul 12 în campionat, cu 16 puncte acumulate după 15 runde. Patru puncte o despart pe Dinamo de ultimul loc care asigură prezența în play-off.

Din ultimele cinci confruntări directe dintre Hermannstadt și Dinamo două partide s-au încheiat la egalitate, sibienii au câștigat un joc, iar restul s-au terminat cu victoria lui Dinamo. Diego Fabbrini și-a depus memoriu și vrea să devină fotbalist liber de contract. Și Andrei Sin va fi liber de contract în scurt timp. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!