Fotbal intern

Dinamoviştii s-au săturat de critici: “Toată lumea dă cu noroi în noi”

13.01.2019 | 20:52
Dinamovistii sau saturat de critici Toata lumea da cu noroi in noi

Dinamoviştii s-au săturat de critici, dar au început 2019 cu stângul. În primul amical al anului, Dinamo a fost învinsă de Hajduk Split, scor 0-2, în primul meci amical din cantonamentul din Antalya. La finalul meciului, Ricardo Grigore a declarat că nu vrea să mai audă că echipa este criticată.

“Timpul este foarte scurt, dar mă bazez pe ambiţia noastră. Ne-am săturat să dea toată lumea cu noroi în noi şi sperăm să strângem rândurile şi să demonstrăm că merităm. În cazul în care nu intrăm in play-off, măcar să câştigăm ce a mai rămas”, a declarat Ricardo Grigore la finalul meciului Hajduk Split – Dinamo 2-0.

Dinamoviştii s-au săturat de critici: “Trebuie să reconstruim echipa”

Dinamoviştii s-au săturat de critici, într-un moment în care echipa este aproape să rateze play-off-ul din Liga 1 Betano pentru a doua oară consecutiv. Fundaşul central de 19 ani a anunţat că speră că vor mai fi aduşi jucători la echipă şi că Dinamo îşi va construi o echipă care să se bată la primele locuri în sezonul viitor.

Dinamoviştii s-au săturat de critici. "Câinii" au pierdut primul meci amical din 2019
Dinamoviştii s-au săturat de critici. “Câinii” au pierdut primul meci amical din 2019

“Au plecat foarte mulţi jucători, au venit foarte mulţi. Cred că vor mai veni şi trebuie să facem o echipă nouă, să reconstruim această echipă şi să ne luptăm. Indiferent câte şanse mai avem la play-off, trebuie să ne luptăm până la capăt. Dacă nu, vom face o echipă puternică pentru a ataca la anul play-off-ul”, a mai precizat Ricardo Grigore. Dinamo va mai juca trei meciuri amicale în cantonamentul din Antalya: FC Sion (16 ianuarie), Metalurgs Liepaja (20 ianuarie), Dinamo Moscova (23 ianuarie). În campionat, “câinii” ocupă locul 11, cu 22 de puncte strânse în 21 de meciuri. Formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare se află la nouă puncte în spatele Astrei Giurgiu, echipă care se află pe locul şase, ultimul care permite calificarea în play-off-ul din Liga 1 Betano.