Dinamoviștii se dezic de fanii care au făcut scandal: „Nu ne fac cinste”

Eduard Popa   
in Liga 1 Betano
16/05/2018, 15:35
Dinamoviștii se dezic de fanii care au făcut scandal: „Nu ne fac cinste”
Suporterii lui Dinamo au fost criticați de conducerea clubului

Fanii lui Dinamo nu au ţinut momentul de reculegere în memoria lui Cristian Țopescu, înainte de începerea partidei cu Juventus București. Unul dintre oficialii „câinilor roșii” se dezice însă de suporterii care au fost la meciul din Voluntari.

„Îmi cer scuze în numele clubului Dinamo pentru acest incident. Nu au fost toţi implicaţi, ci doar un mic grup ce aparţine Peluzei Sud. E un gest reprobabil şi le va aduce consecinţe din partea clubului. Acest gest nu ne face cinste nouă, clubului Dinamo şi masei de suporteri, care atunci când se mobilizează face un spectacol deosebit”, a spus Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, pentru Pro Sport.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Conducerea își cere scuze „în numele lui Dinamo”

Bălănescu a continuat apoi: “A fost un grup de care noi ne dezicem. Îmi cer scuze încă o dată în numele lui Dinamo. Am vorbit toată noaptea şi dimineaţa cu liderii galerie, iar explicaţia, vizavi de momentul de reculegere…tonul l-a dat o parte de la Sud, la acest meci au stat împreună şi s-au luat unii după alţii”.

Dinamo şi-a luat revanşa în faţa celor de la Juventus, după ce în tur, alb-roşii au pierdut pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Acum elevii lui Florin Bratu s-au revanşat faţă de proprii suporteri şi s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Mihai Popescu în minutul 64, respectiv Dan Nistor în minutul 72. Formaţia din Ştefan cel Mare este pe primul loc în clasamentul play-out-ului, cu 44 de puncte, la 12 distanţă de urmăritoarea FC Botoşani. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×