ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamoviştii se ţin de glume după victoria cu U Craiova. “E în play-off la dat zăpada!”

Autor: Iuliana Spirache | 17.12.2018 | 14:25
Dinamoviştii se ţin de glume după victoria cu U Craiova

Alexandru David, preşedintele echipei Dinamo Bucureşti, se ţine de glume după victoria obţinută de dinamovişti în faţa celor de la U Craiova, scor 3-0, în etapa 20 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. “Câinii” au fost aproape să piardă meciul la masa verde din cauza zăpezii care a acoperit gazonul în ziua duelului cu oltenii lui Devis Mangia.

ADVERTISEMENT

Astfel, Alexandru David şi Bogdan Bălănescu, secretarul echipei FC Dinamo Bucureşti, au fost nevoiţi să coboare pe gazon şi să treacă la munca de jos. Dacă preşedintele “câinilor” a ajutat la deszăpezire cinci ore, Bălănescu a fost cel mai activ, iar David a făcut glume pe seama lui. Totodată, oficialul îşi reproşează modul în care a manageriat situaţia înaintea duelului cu U Craiova.

Dinamovştii au făcut glume după victoria cu U Craiova

“Am puțină febră musculară, dar e bine că s-a terminat cu bine. Nu mi-e rușine cu ce am făcut. Era important pentru oameni să fiu acolo. Planificasem lucrurile într-un fel și pe parcurs am aflat că fusese greșit ce am vorbit inițial. S-au întâmplat niște fenomene pe parcursul zilei pe care nu le-am prevăzut. Temperatura a crescut, zăpada a început să se topească, iar aparatul care lucra să îndepărteze zăpada nu a mai făcut față volumului de muncă. A trebuit să suplimentăm, să ne repliem din mers. A fost o greșeală de judecată a mea.

Oamenii angajaţi de Dinamo pentru a deszăpezi gazonul înaintea meciului cu U Craiova

Îmi pare rău, important e că am reușit să terminăm în timp și totul s-a sfârșit cu bine. Eram vinovat, deci nu puteam fi decât la lopată. Am avut emoții că nu vom termina la timp cu zădada. Eu am dat zăpada de la 16:00 la 21:00, secretarul Bogdan Bălănescu a dat la zăpadă de dimineața până seara. E în play-off când e vine vorba de dat zăpada. Dănciulescu a tras de prelată după ce a venit cu echipa la stadion”, a spus Alexandru David, preşedintele lui Dinamo Bucureşti, conform GSP.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!