Fotbal intern

Dinamoviștii sunt încrezători după numirea lui Mihalcea: “Vrem să fim în formă maximă în Cupă!” Cum resimt îngrijoarea coronavirusului: “E mare păcat!”. EXCLUSIV

11.03.2020 | 14:55
Dinamovistii sunt increzatori dupa numirea lui Mihalcea Vrem sa fim in forma maxima in Cupa Cum resimt ingrijoarea coronavirusului E mare pacat EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo la finalul etapei trecute, pierdute de “câini” cu scorul de 0-1 în faţa celor de la Poli Iaşi. Adrian Mihalcea este al treilea antrenor principal al “câinilor” în acest sezon şi are misiunea de a duce echipa cât mai sus în play-out şi să câştige Cupa României. 

Dinamoviștii sunt încrezători după plecarea lui Uhrin și numirea lui Mihalcea: “Nu se poate vorbi de retrogradare. Trebuie să fim în formă maximă în Cupă”

Fundaşul lui Dinamo, Ricardo Grigore, a vorbit pentru FANATIK despre modul în care au resimţit jucătorii plecarea lui Dusan Uhrin, spunând că atmosfera de la echipă nu s-a degradat după plecarea cehului, însă recunoaşte că şi din acest punct de vedere lucrurile ar putea sta mult mai bine:

ADVERTISEMENT

“Nu am fost afectaţi de plecarea lui Mister Uhrin pentru că suntem jucători profesionişti şi ştim că astfel de lucruri se întâmplă în viaţa unei echipe. Bineînţeles, ne pare rău, însă noi nu avem altceva de făcut decât să ne gândim la meciurile pe care le avem.

Atmosfera din lot este una normală, nu pot să spun acum că totul este perfect în condiţiile în care am suferit două înfrângeri în play-out, dar suntem conştienţi că mai sunt multe meciuri şi suntem foarte siguri că o să ne revenim.

ADVERTISEMENT

Ne propunem să ajungem în formă maximă la meciurile din Cupa României, acela fiind principalul nostru obiectiv acum. Nici nu se poate vorbi de retrogradare, mai avem 14 meciuri, multe puncte puse în joc. Acum aşteptăm să lucrăm alături de noul antrenor pentru că vor fi schimbări, vă daţi seama.

De fiecare dată când vine cineva nou, apar unele schimbări şi sper să ne adaptăm cât mai repede, să fim pregătiţi. “, a spus Ricardo Grigore.

ADVERTISEMENT

“Este normal să ne îngrijorăm puţin de coronavirus când vedem ce se întâmplă”

Subiectul momentului, răspândirea coronavirusului în Europa şi în România, stârneşte îngrijorare în rândul dinamoviştilor: “Este normal să ne îngrijorăm puţin când vedem ce se întâmplă. Dar suntem liniştiţi din acest punct de vedere. Este păcat că se închid stadioanele şi că jucăm fără suporteri, oricât de mulţi sau puţini ar veni la stadion”, a spus Ricardo Grigore pentru FANATIK.

Dinamo a pierdut primele două meciuri din play-out cu acelaşi scor 0-1. Adrian Mihalcea are misiunea de a redresa formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare şi primul test va fi împotriva celor de la Chindia Târgovişte, luni, de la 20:30.

ADVERTISEMENT

În următoarea perioadă, meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 se vor disputa fără spectatori după ce MAI a anunţat măsuri excepţionale pentru combaterea coronavirusului. Dinamo este pe locul 10 cu 17 puncte, în timp ce adversara de luni este penultima în clasament cu 3 puncte mai puţin.

“Sper să fiu convocat la echipa naţională. Am vorbit cu domnul Adrian Mutu în cantonament când am fost. Sper să se bazeze pe mine, dar depinde foarte mult şi de evoluţiile mele”, Ricardo Grigore

  • 20 de ani are Ricardo Grigore
  • 5 echipe a antrenat Mihalcea ca principal până să vină la Dinamo

 

 

ADVERTISEMENT