Fotbal intern

Dinamoviştii, super veşti înainte de debutul în play-out! Au mai încasat o tranşă de bani. EXCLUSIV

28.02.2020 | 19:46
Dinamovistii super vesti inainte de debutul in playout Au mai incasat o transa de bani EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamoviștii au avut vineri motive de bucurie înaintea meciului cu Clinceni. Ușor, ușor, fotbaliștii scapă de restanțele mari financiare pe care le au de la începutul anului.

Dinamoviștii sunt fericiți. Au mai primit o parte dintre restanţe înaintea meciului cu Academica

Jucătorii care nu-și primiseră decât jumătate de salariu pe luna decembrie și-au încasat vineri banii. Astfel, ei au în acest moment doar un singur salariu restant, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mai bine de jumătate de an la Dinamo.

ADVERTISEMENT

În momentul în care s-au plătit salariile pe decembrie, chiar înainte de meciul cu FCSB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, s-a luat decizia ca jucătorii cu salarii mici să le fie virate salariile integral, în timp ce fotbaliștii cu remunerații mai mari să primească doar jumătate de salariu, ceea ce a stârnit anumite nemulțumiri în sânul echipei.

Dusan Uhrin vrea primul loc în play-out şi Cupa României: “Target-ul nostru e locul 1 în play-out, apoi să luăm Cupa”

Astfel, șefii au promis că imediat cum vor mai face rost de bani le vor vira imediat și celorlalți. Și le-au promis că până astăzi se vor vira salariile și de această dată șefii s-au ținut de cuvânt și dinamoviștii încep play-out-ul cu doar o singură lună restantă deocamdată. Ei vor împlini două luni restante însă pe 15 martie.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin vrea să câștige Cupa și play-out-ul în acest sezon, dar pentru asta are nevoie de liniște la echipă și din punct de vedere financiar după un sezon regulat cu multe probleme.

”Pentru mine sunt importante și play-out-ul și Cupa. Target-ul nostru e locul 1 în play-out, apoi să luăm Cupa. Nu știu dacă luăm Cupa, putem spune că ar fi un sezon bun. Încă avem multe probleme la Dinamo… Ne concentrăm la muncă. Nu vreau să mă gândesc la altceva”, a declarat antrenorul echipei din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Ioan Filip a tras ieri un semnal de alarmă: ”S-a greșit în ultimii ani, de-am ajuns de 3 ani în play-out. Probabil, și noi, și conducerea. În privința luptei pentru campionat, e clar, CFR Cluj e favorită. Ce antrenor au cei de acolo, ce jucători, ce condiții… Nu s-a schimbat nimic”.

  • 10.000 de euro este salariul lunar al lui Dusan Uhrin
  • 9 este locul ocupat de Dinamo la finalul sezonului regulat
ADVERTISEMENT