Fotbal intern

Dinamoviștii visează la Cupa României după victoria cu FCSB: ”Suntem bucuroși că ne-am luat revanșa”

10.02.2021 | 23:08
Dinamovistii viseaza la Cupa Romaniei dupa victoria cu FCSB Suntem bucurosi ca neam luat revansa
ADVERTISEMENT

Jucătorii dinamoviști visează la câștigarea Cupa României după victoria cu FCSB din optimile de finală și sunt fericiți că și-au luat revanșa în fața rivalilor după înfrângerea din campionat, de acum o săptămână.

”Câinii” s-au impus cu 1-0 după un gol marcat de Adam Nemec într-un meci în care roș-albaștrii au schimbat nouă titulari față de întâlnirea de săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Jerry Gane au sărbătorit pe teren succesul, ei mergând în fața tribunei oficiale, acolo unde au fost întâmpinați de câțiva fani care au văzut întâlnirea din stadion.

După victoria cu FCSB, dinamoviștii țintesc trofeul Cupei României

Entuziasmul i-a curprins pe dinamoviști după succesul în fața rivalilor de la FCSB și visează cu ochii deschiși la câștigarea Cupei României, într-un sezon în care problemele financiare sunt uriașe.

ADVERTISEMENT

”Ne-am dorit foarte mult victoria și suntem bucuroși că ne-am luat revanșa. Ne dorim Cupa, dar mai este mult până acolo. Ne-am gândit ca va fi un meci greu, ne-au surprins cu echipa care au folosit-o, probabil că obiectivul lor e campionatul”, a declarat Deian Sorescu.

”Ne dorim să câștigăm cupa, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. S-a înțeles greșit, nu am spus că vreau să plec. Am contract cu Dinamo până în 2023 și sunt cu gândul aici”, a mai spus jucătorul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Jucătorii le dedică victoria fanilor

”Ne bucurăm că am câștigat. Cupa este un obiectiv pentru noi, îmi doresc enorm să câștigăm acest trofeu pentru că ne-am ajuta foarte mult pentru viitor. Un meci dificil, un meci în care rezultatul nu se știe niciodată”, a afirmat și Steliano Filip.

”Chiar dacă am pierdut două meciuri la rând în campionat, cred că am făcut jocuri bune. Fanii noștri sunt unici și le mulțumim că datorită lor Dinamo este în viață acum. Este o victorie și pentru ei chiar dacă nu sunt pe stadion. Mă bucur să fac parte din această familie și îmi doresc să ducem Dinamo acolo unde merită”, a mai precizta fundașul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

FCSB nu a mai pierdut două meciuri consecutive de pe data de 27.09.2020, când pierdea în campionat împotriva lui Poli Iași, 2-5 și era eliminată din preliminariile Europa League, 0-2, împotriva lui Slovan Liberec.

ADVERTISEMENT