Fotbal intern

Dinamoviștii visează la play-off și după 0-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Pentru asta ne antrenăm”

13.02.2021 | 23:31
Dinamovistii viseaza la playoff si dupa 00 cu Sepsi Sfantu Gheorghe Pentru asta ne antrenam
ADVERTISEMENT

Dinamo a remizat, scor 0-0 contra lui Sepsi Sfântu Gheorghe și are șanse tot mai mici să se claseze pe o poziție care să îi permită accesul în play-off. Elevii lui Ionel Gane nu renunță, însă, la luptă.

„Câinii” sunt acum la șapte puncte în spatele ultimei poziții din play-off, cu 21 de puncte rămase în joc. Academica Clinceni, însă, are de jucat un meci și s-ar putea distanța, dacă scoate un rezultat bun cu U Craiova.

ADVERTISEMENT

Totuși, dinamoviștii au încredere că pot forța o pătrundere în play-off pe finalul sezonului regulat, mai ales că alb-roșiii vor mai avea de jucat și o partidă directă cu Academica Clinceni.

Dinamoviștii visează la play-off și după 0-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Pentru asta ne antrenăm și jucăm”

Remiza albă înregistrată în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe a fost al patrulea meci jucat de dinamoviștii antrenați de Jerry Gane în doar zece zile. Oboseala și-a spus cuvântul, iar elevii lui Gane au avut o evoluție slabă și n-au reușit să tragă decât un șut pe poarta lui Niczuly.

ADVERTISEMENT

Fundașul central revenit în primul 11 al lui Dinamo, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Ricardo Grigore, a vorbit despre prestația sa și a colegilor săi și a anunțat că alb-roșiii nu dezarmează în lupta pentru play-off. De asemenea, Grigore a vorbit despre suma pe care Dinamo trebuie să o achite pentru a putea lua licența.

„Sperăm să scoatem maximum de la meciul următor. Nu știu ce să zic despre consumul de energie. Au putut alerga și azi băieții. A fost o săptămână de foc, cu meciuri din trei în trei zile, dar acum avem timp să ne recuperăm. Normal că încă ne gândim la play-off, de aia venim să ne antrenăm și să jucăm. Aștept și ziua de luni, da, e zi de salariu.

ADVERTISEMENT

Nu am mai primit nicio promisiune, așteptăm să vedem ce va ma ifi. Se pare că s-au mai rezolvat din probleme, nu s-a mai discutat despre bani, să vedem ce va fi pe viitor. 800.000 de euro pentru licență e o sumă mare, dar să sperăm că va putea fi obținută pentru. Am emoții, după câte s-au întâmplat în ultima vreme. Dar sper că se vor rezolva toate și că va fi bine”, a spus Ricardo Grigore la Digisport.

Ahmed Bani a vorbit despre momentele în care a fost aproape de FC Voluntari

Ahmed Bani a revenit și el în echipa lui Jerry Gane și a înregistrat a treia apariție în acest sezon. Fotbalistul care a fost aproape să plece de la Dinamo în această iarnă a vorbit despre situația în care a fost implicat. Fanii-acționari din DDB l-au acuzat atunci pe Dorin Șerdean că voia să îi „facă vânt” fotbalistului către gruparea din Ilfov, în schimbul unui comision generos.

ADVERTISEMENT

„Trebuia să ne descurcăm cu vremea care ne-a pus probleme. Nu a fost un teren foarte bun. O fi fost încălzit, dar la suprafață a fost înghețat gazonul. Atât s-a putut astăzi. Încercăm să tratăm fiecare meci în parte, să luam mereu trei puncte, dar atât s-a putut azi.

N-aș vrea să mai discut despre transferul la Voluntari. A fost o mică problemă, s-a rezolvat și sunt bucuros că am rămas aici și că mi s-au oferit șanse. Așa e în fotbal, astăzi joci, mâine nu joci. Trebuie să mă pregătesc și să dovedesc că pot juca. Eu mă pregătesc și vreau să joc meci de meci. Asta a fost înainte, voiam să merg la Voluntari ca să joc, dar acum mi se acordă și aici șanse și cred că mă voi putea impune”, a declarat și Ahmed Bani.

Și Paul Anton speră la play-off

Unul dintre liderii lui Dinamo, Paul Anton, a vorbit și el la finalul partidei cu Sepsi și a recunoscut că problemele dinamoviștilor sunt legate și de epuizarea fizică din ultimele zile.

Desemnat omul meciului din această seară, Anton spune că ar fi preferat ca Dinamo să câștige punctele, în locul succesului său personal, și l-a criticat pe Morsay pentru ratarea din finalul meciului, când fotbalistul adus de la Chievo a luftat în careu.

„Aș fi preferat să câștigăm și să nu fiu eu omul meciului. Nu am reușit să înscriem în ultimele meciuri. Am avut azi în față o echipă agresivă, foarte solidă. Nici terenul nu ne-a ajutat azi, a fost un teren impracticabil. Dar pe final de meci, la acel corner, nu ai voie să ratezi acolo… Așa se câștigă astfel de meciuri.

Am avut de suferit după efortul din ultimele zile, nu am fost la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic. Asta e meseria noastră, bine că suntem sănătoși și putem să o practicăm. Mai sunt șapte etape, mai sunt puncte în joc și ne vom agăța până la final, cât timp sunt șanse matematice”, a spus și Anton.

ADVERTISEMENT