Dinamoviştii promit că fac spectacol la derby cu „o coregrafie nemaivăzută”

dinamo, coregrafie dinamo, dinamo-fcsb

Suporterii lui Dinamo se pregătesc intens de derby-ul împotriva celor de la FCSB şi pregătesc o nouă coregrafie cu care să ia faţa rivalilor.

Alexandru David, preşedintele celor de la Dinamo Bucureşti, a anunţat că suporterii Câinilor Roşii pregătesc o coregrafie unică în România pentru derby-ul cu FCSB de duminică. 

"Sunt sigur că fanii dinamoviştii vor specula momentul bun prin care trecem şi vor veni în număr mare la stadion. Am înţeles că va fi ceva nemaivăzut, vor fi multe surprize plăcute pentru fani”, a spus David, la o emisiune televizată. 

Dinamoviştii speră să aibă tribunele pline

„Vor fi lucruri nemaivăzute la meciul de duminică, să sperăm că vom doborî audienţele şi vor veni peste 30.000 de fani", a declarat preşedintele lui Dinamo. Până la această oră au fost vândute puţin peste 15.000 de bilete de către suporterii dinamovişti. 

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB va avea loc duminică, 18 februarie, de la ora 20:45. Până atunci Steaua va întâlni joi pe cei de la Lazio Roma în şaisprezecimile Europa League, tot pe Naţional Arena, cu începere de la ora 22:05.