Fotbal intern

Dinamoviștii vor să evite probleme de sănătate care ar putea apărea în rândul jucătorilor: „Am făcut un control special”

31.07.2020 | 15:33
Dinamovistii vor sa evite probleme de sanatate care ar putea aparea in randul jucatorilor Am facut un control special
ADVERTISEMENT

Dinamo nu traversează o perioadă foarte bună în campionat, mai ales după cazurile de COVID-19 de la echipă și pentru faptul că Poli Iași s-a îndepărtat de „alb-roșii” la cinci puncte în lupta pentru evitarea retrogradării.

Gigi Mulțescu, antrenorul „câinilor”, a vorbit despre testele pe care jucătorii și le-au făcut, pentru a evita orice fel de probleme de sănătate, în condițiile în care și Slavko Perovic, atacantul echipei, a avut mai multe probleme la inimă, semnalate de medici.

ADVERTISEMENT

Dinamo este așteptată să revină pe teren duminică, 2 august, în partida cu FC Voluntari.

Dinamoviștii vor să evite probleme de sănătate care ar putea să apară în rândul jucătorilor

Gigi Mulțescu a vorbit despre testele pe care jucătorii lui Dinamo și le-au făcut pentru a evita orice fel de probleme de sănătate, pe lângă testele de coronavirus, pe care oricum sunt obligați să le facă.

„Ne temem de accidentări şi nu numai. Am făcut acum un control special, proba de efort cardio. Să nu avem probleme de acest gen.

ADVERTISEMENT

Cel mai normal era să se îngheţe campionatul. În Franţa, Olanda şi Belgia s-a putut întâmpla. E vorba de viaţa oamenilor. Nu te poţi juca.

Nu e dificil, e peste puterile unor sportivi cât de cât pregătiţi. Noi am stat în carantină 3 săptămâni. Gândeşte-te la meciurile care se vor disputa la 40 de grade Celsius”, a mai spus Gigi Mulțescu pentru antenasport.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu critică programul lui Dinamo

Gigi Mulțescu critică programul pe care Dinamo îl are de bifat, și anume să joace 7 meciuri în 17 zile: E o poveste care durează, nu cred că avem timp. Sigur că ne simțim dezavantajați, pentru că noi am respectat toate normele impuse de DSP și cred că suntem singura echipă care a stat peste trei săptămâni în carantină.

După trei săptămâni să venim patru zile și după să jucăm. Al doilea meci îl avem după o zi, e incredibil. Un organism se reface după 72 de ore”.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să mă pui la o zi cu adversarul meci direct în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Acest meci contra Chindiei trebuia programat la trei zile și jucam la o zi cu un alt adversar.

Am stat peste trei săptămâni și avem patru zile să punem jucătorii pe picioare din punct de vedere fizic. Nu mai vorbesc despre partea tehnico-tactică și morală”, a mai spus Gigi Mulțescu.

„Nu poți să mă programezi pe mine marți, după ce am jucat duminică.

Am pierdut mulți jucători și vom avea mulți juniori care vor intra să joace. Noi suntem dezavantajați foarte tare, nu se poate să fim programați după interesele altora”, consideră antrenorul „câinilor”.

ADVERTISEMENT