Dinamoviştilor nu le pasă de meciul Stelei cu Lazio

Eduard Popa   
in Dinamo
14/02/2018, 17:20
Dinamoviştilor nu le pasă de meciul Stelei cu Lazio

Dacă roş-albaştrii se pregătesc pentru meciul din Europa League cu Lazio Roma, „Câinii Roşii” se concentrează pentru derby-ul cu FCSB de duminică. Dinamoviştii se ocupă de relaţia cu fanii şi vând bilete pentru derby de România. Cei doi responsabili miercuri au fost Aitor Monroy şi Laurenţiu Corbu. 

“Trebuie să îi răsplătim pentru că sunt alături de noi. Fanii noştri ne dau forţă, ne dau putere, sper ca în cele două meciuri care au mai rămas de jucat să scoatem maximum de puncte”, a declarat Aitor Monroy pentru Telekom Sport.

Dinamoviştilor nu le pasă de stelişti

La derby, dinamoviştii speră să bată asistenţa pe care o vor avea roş-albaştrii cu Lazio. “Vânzarea biletelor merge foarte bine. S-au dat deja 9.000 de bilete. Sper să vindem cât mai multe în zilele următoare, iar la meciul de duminică să fie în tribune 30.000 de oameni”, a spus dinamovistul Laurenţiu Corbu.

„Nu contează că au meci cu Lazio, nu ne interesează că au un program mai încărcat. Ne dorim victoria, avem nevoie de cele trei puncte pentru a urca în clasament”, a spus fundaşul dinamovist de 23 de ani. Partida dintre Dinamo şi Steaua se va juca duminică, 18 februarie, pe Naţional Arena. Până atunci FCSB va juca pe acelaşi stadion joi, 15 februarie, începând cu ora 22:05. 

Ştirea MOMENTULUI

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB! Imagini apocaliptice! Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.