Carousel hot news

Dinamovistul Anghelache a scris o carte despre succesele Stelei!

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Constantin Anghelache, a scris o nouă carte, ”Campioană din neant”, apărută în librării vineri, 6 septembrie. Cartea relatează, în mare parte,...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 07.09.2013 | 14:17
Dinamovistul Anghelache a scris o carte despre succesele Stelei!

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Constantin Anghelache, a scris o nouă carte, ”Campioană din neant”, apărută în librării vineri, 6 septembrie. Cartea relatează, în mare parte, evoluţia Stelei din sezonul precedent, cînd rivala roş-albilor a cucerit titlul, dar în pagini sînt presărate şi informaţii despre renaşterea lui Dinamo sub patronajul lui Ionuţ Negoiţă.

Cartea ne împrospătează memoria cu tot ce s-a întîmplat în ediţia de campionat 2012-2013. Între coperţi se prezintă, şi nu se ascunde, tot ce a fost interesant, picant şi, de ce nu, demn de luat în considerare despre ce am păţit noi în ediţia trecută de campionat. Neant se referă la competiţie, nicidecum la echipa campioană. Bogat ilustrată, lucrarea le oferă cititorilor, într-un moment de răgaz, o clipă dusă în neant”, a spus Anghelache pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

 

 

www.fcdinamo.ro www.fcdinamo.ro

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!