Dinamovistul Cristi Pulhac se pregăteşte să devină tată

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
19/12/2014, 08:55
Dinamovistul Cristi Pulhac se pregăteşte să devină tată GALERIE FOTO

Fotbalistul a luat la rînd magazinele de jucării împreună cu iubita lui, visînd la momentul în care va fi părinte. Cristi Pulhac şi Raluca Alexandrescu se vor căsători în luna mai a anului viitor.

media_141892004549582400

Fostul fundaş de la Dinamo şi iubita lui au ales să fie năşiţi de Dragoş şi Illona Grigore, iar nunta va avea loc la Constanţa.

Cristi a cerut-o de soţie pe frumoasa Raluca încă de la Revelionul trecut, surpriza producîndu-se în Republica Dominicană, dar data nunţii a fost aleasă abia în această toamnă. Pînă la nuntă, însă, fotbalistul mai are o dorinţă aprinsă, şi anume aceea de a deveni tată.

media_141892001534537900

Pînă cînd se va întîmpla acest lucru, Pulhac se antrenează alături de viitoarea soţie prin magazinele de jucării din Capitală. Avînd mulţi apropiaţi de vîrsta lor, care au devenit părinţi, Cristi şi iubita lui s-au aprovizionat serios, pentru a le face cadouri de Crăciun odraslelor acestora.

După experienţa din Azerbaidjan, Pulhac s-a întors acasa şi a vrut sa se întoarcă la Dinamo, dar clubul care l-a format i-a închis uşile în nas. Ultima informaţie legată de fotbal despre fundaşul stînga în vîrstă de 30 de ani, îl dădea pe acesta ca şi transferat la lanterna campionatului Poloniei, Zawisza Bydgoszcz, o echipă cu un nume imposibil de pronunţat. Pe site-ul oficial al clubului însă, Pulhac nu apare în lotul echipei.

Sursă: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

Închide ×