Fotbal intern

Dinamovistul Hanca a construit o casă unei familii nevoiașe! ”Fericirea e imensă”

28.12.2018 | 14:12
Dinamovistul Hanca a construit o casa unei familii nevoiase Fericirea e imensa

Dinamovistul Hanca a construit o casă unei familii nevoiașe! Alături de soția lui, Andreea, jucătorul grupării din Ștefan cel Mare, Sergiu Hanca a făcut un gest uriaș. Fotbalistul a mers să vadă condițiile în care câțiva oameni își duceau traiul și a rămas impresionat de drama acestora. A luat decizia de a-i ajuta și s-a oferit să suporte costul ridicării unei case. Cei doi soți Hanca nu s-au oprit aici și au oferit și cadouri de sărbători micuților.

Andreea Hanca a fost cea care a publicat pe o rețea de socializare mai multe imagini de la întâlnirea cu familia pe care au ajutat-o. Soția fotbalistului a ataşat şi o fotografie cu casa pe care au reuşit s-o construiască, dar și cu cea în care familia trăia.

Dinamovistul Hanca a construit o casă unei familii nevoiașe! Casa și familia
Așa arăta casa familiei pe care Sergiu Hanca a ajutat-o
Dinamovistul Hanca a construit o casă unei familii nevoiașe! Casa și familia
Casa construită de Sergiu Hanca și soția lui

Dinamovistul Hanca a construit o casă unei familii nevoiașe!

Sergiu Hanca are şanse din ce în ce mai mici să continue la Dinamo. Fotbalistul nu duce lipsă de oferte după ce a primit o hârtie de la club prin care i s-a confirmat că poate pleca încă din ianuarie la orice echipă oferă 60.000 de euro în schimbul său. Prima formație interesată de Hanca este din Israel, dar pe listă a intrat destul de puternic și Poli Iași. Hanca este un jucător care are calitate. Sunt atent să văd dacă putem să-l transferăm sau nu, a declarat Flavius Stoican la PRO TV.

Sergiu Hanca a precizat că nu vrea sub nicio formă să mai rămână la Dinamo după ce în timpul unui joc cu Astra Giurgiu, soția lui a fost agresată în tribune de câțiva fani. Imediat după meci Hanca şi-a sunat şefii și le-a solicitat rezilierea contractului scandent în vară. Fotbalistul evoluează la Dinamo din ianuarie 2016, fiind adus în Ștefan cel Mare, după patru ani de zile petrecuți la ASA Târgu Mureș. Patru prezențe în echipa națională are Sergiu Hanca.

  • 17 goluri a marcat de-a lungul timpului Sergiu Hanca pentru Dinamo