Bratu e disperat! Un mijlocaş s-a accidentat grav în meciul cu Juventus!

Filon Stan   
in Dinamo
30/03/2018, 23:39
Bratu e disperat! Un mijlocaş s-a accidentat grav în meciul cu Juventus!

Partida Dinamo – Juventus, scor 1-2, s-a terminat în lacrimi pentru un dinamovist! Introdus pe teren după pauză, Liviu Gheorghe, mijlocaşul de doar 18 ani al celor de la Dinamo, a avut parte de un final de meci de coşmar.

Liviu Gheorge a fost contrat dur de un jucător al celor de la Juventus, şi a rămas prăbuşit pe gazon, chinuit de dureri la genunchi, chiar în prelungirile partidei. 

Bratu i-a şters lacrimile mijlocaşului Liviu Gheorghe

Mijlocaşul a părăsit terenul în lacrimi, ajutat de medicii echipei, iar pe margine a fost consolat de antrenorul Florin Bratu, care i-a şters lacrimile de pe obraz. Deocamdată nu se cunoaşte gravitatea accidentării lui Liviu Gheorghe, însă din imaginile surprinse de camerele de luat vederi, accidentarea este una destul de serioasă.

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×