Sport

Dinamovistul s-a apucat de cântat muzică de petrecere la evenimente. A făcut show la nunta fostului fotbalist de la FCSB. Video

Un fost dinamovist s-a apucat de cântat muzică de petrecere la evenimente și a făcut un show de zile mari la nunta unui fotbalist care a jucat la FCSB.
17.06.2024 | 01:23
Dinamovistul sa apucat de cantat muzica de petrecere la evenimente A facut show la nunta fostului fotbalist de la FCSB Video
Un dinamovist a început să cânte muzică de petrecere la nunți. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican este dinamovistul care s-a apucat de cântat muzică de petrecere la evenimente. Antrenorul celor de la CSM Reșița s-a destins la maxim la nunta unui fost jucător de la FCSB.

Dinamovistul s-a apucat de cântat muzică de petrecere la evenimente. A făcut show la nunta fostului fotbalist de la FCSB

În acest weekend a avut loc nunta lui Andrei Burlacu, fostul jucător de la FCSB. Acesta s-a căsătorit cu Lorena Stoican, fiica lui Flavius Stoican. Dinamovistul s-a bucurat din plin de momentul special și a cântat muzică de petrecere la evenimentul proaspeților căsătoriți.

ADVERTISEMENT

În seara nunții, Stoican a luat microfonul și a cântat alături solista Andrada Cernea și trupa acesteia o melodie specială pentru Lorena și Andrei. Video aici. Burlacu este, totodată, și jucătorul antrenorului de la CSM Reșița.

Din informațiile FANATIK, Flavius Stoican s-a ocupat de întreaga organizare a evenimentului pentru cei doi miri. Astfel, socrul mic a aranjat ca nunta să aibă loc într-un local a cărui construcție a costat 7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Printre invitații de seamă pe care Andrei și Lorena i-au avut la nuntă s-a numărat și Dan Alexa, antrenorul celor de la CS Tunari, rivala din Liga 2 a lui Flavius Stoican în sezonul precedent.

Flavius Stoican, antrenorul de la CSM Reșița

Flavius Stoican a fost pus în funcție ca antrenor principal la CSM Reșița în luna august a anului precedent. Dinamovistul a preluat echipa din mers la puțin timp după startul ligii secunde.

ADVERTISEMENT

La finalul sezonului, Stoican a terminat pe primul loc în Grupa A de retrogradare. 40 de puncte a strâns formația condusă de fostul antrenor al lui Dinamo și promite un campionat următor mai bun, cu o prezență în play-off-ul eșalonului secund.

La CSM Reșița, Flavius Stoican îl antrenează și pe proaspătul său ginere, Andrei Burlacu. Atacantul de 27 de ani a evoluat în cariera sa pe la FCSB, Universitatea Craiova, FC Botoșani, Concordia Chiajna, Chindia Târgoviște, Poli Iași sau CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

În cariera de antrenor, Flavius Stoican a antrenat, Dinamo, Chindia Târgoviște, CS Mioveni, FC Voluntari, Pandurii Târgu Jiu, Zimbru Chișinău, Poli Iași, Petrolul Ploiești, FC U Craiova sau FC Botoșani. În câteva rânduri, Stoican și Burlacu au mai lucrat împreună la echipele unde aceștia au activat.

ADVERTISEMENT