Sport

DinamoWin, primit cu entuziasm de suporteri. Peste 1000 de înscriși la 24 de ore de la lansare

Platforma Dinamo Win, primul social marketplace din lume, a fost primit cu brațele deschise de suporterii dinamoviști care s-au înscris în număr foarte mare deși au trecut doar 24 de ore de la lansarea fastuoasă.
22.11.2021 | 20:24
DinamoWin primit cu entuziasm de suporteri Peste 1000 de inscrisi la 24 de ore de la lansare
ADVERTISEMENT

FANATIK a fost prezent la lansarea DinamoWin la care au participat 12 foste mari glorii ale lui Dinamo, printre care și antrenorul „câinilor”, Mircea Rednic.

Florin Răducioiu a fost și el prezent la eveniment și a anunțat că revine la Dinamo, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Platforma DinamoWin, start lansat la doar 24 de ore de la inaugurare

Peste 1.000 de fani dinamoviști s-au înscris pe platforma DinamoWin la doar 24 de ore distanță de la evenimentul de lansare de la Aristocrats Events din Pipera.

DinamoWin va avea în curând și o aplicație care va putea fi folosită direct de pe telefonul mobil, însă are și o componentă socială, unde suporterii pot discuta și dezbate subiecte legate de clubul pe care îl iubesc și îl susțin.

ADVERTISEMENT

Marius Tudor, CEO-ul DinamoWin are foarte mare încredere în acest proiect, care consideră că poate fi colacul de salvare al lui Dinamo, iar bugetul clubului s-ar putea dubla într-un an de zile:

„Conform studiilor partenerilor noștri de la Auchan, fiecare cumpărător cheltuie lunar cel puțin 1.000 de lei. Imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă 50.000 de suporteri dinamoviști fanatici ar face asta prin Dinamo Win” – Marius Tudor, creatorul DinamoWin

Giani Kiriță are mare încredere în DinamoWin: „Platforma va fi atât de mare… E ceva unic. Nu s-a mai făcut în România!”

Giani Kiriță este ambasadorul DinamoWin și unul dintre dinamoviștii care își pun mari speranțe în acest proiect: „Platforma va fi atât de mare… E ceva unic. Nu s-a mai făcut în România. Am încredere totală că putem ajuta clubul. 

ADVERTISEMENT

S-au făcut eforturi mari. Se lucrează de mult timp. E datoria noastră, a dinamoviștilor, să ne implicăm. Trebuie să ne unim. Dinamo are nevoie de bani, Dinamo are nevoie de susținere”, a declarat fostul jucător al lui Dinamo la conferința de presă dinaintea marelui eveniment.

Iar suporterii par de asemenea încrezători în această nouă alternativă gândită de fanii-acționari din programul DDB în lipsa unui investitor care să contribuie la bugetul clubului.

ADVERTISEMENT

Deocamdată Auchan este singurul mare lanț din domeniul HORECA, care și-a pus produsele pe „taraba” DinamoWin însă se așteaptă ca în șase luni de zile numărul de produse care se pot comanda să ajungă la cifra de șase milioane.

Cum a fost la evenimentul de lansare a platformei DinamoWin

Atmosfera a fost una senzațională la evenimentul de lansare a platformei DinamoWin, iar la acest lucru au contribuit deopotrivă atât suporterii dinamoviști prezenți, în frunte cu liderul galeriei PCH, Elias, cât mai ales datorită legendelor lui Dinamo care au participat la acest eveniment special.

De la Costel Orac, Ionel Augustin, Gică Mihali, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Ionel Dănciulescu, Mircea Rednic, Ion Marin, la doi invitați speciali, Chef Scărlătescu și fratele „Unicului Căpitan, Cătălin Hîldan” și gazdele evenimentului, Giani Kiriță și Andi Moisescu, toți au fost prezenți datorită dragostei pentru două culori.

Ionel Dănciulescu și Mircea Rednic au stat unul lângă celălalt și s-au întreținut minute în șir, punând capăt astfel zvonurilor conform cărora între cei doi lucrurile s-au răcit foarte mult.

Florin Răducioiu și Ion Marin au vorbit la eveniment pentru FANATIK

Viitorul director sportiv al lui Dinamo a declarat pentru site-ul nostru de ce se fac toate aceste eforturi de către cei din familia lui Dinamo: „Tot ceea ce se face are un singur scop: salvarea financiară a lui Dinamo pentru ca sezonul viitor să se poată face o echipă care să joace fără probleme în playoff”.

De cealaltă parte, „Profesorul” Ion Marin a avut un discurs care i-a emoționat pe toți cei prezenți la acest eveniment inedit: „Nu trebuie să ne facem iluzii că situația se poate îndrepta, însă cu acești pași mărunți dar importanți Dinamo poate supraviețui. Esențial pentru un nivel mai sus este ca jucătorii să conștientizeze ce înseamnă mândria și respectul pentru Dinamo”.

  • 15.501 fani sunt înscriși în programul DDB
  • peste 1.000 de suporteri s-au înscris pe DinamoWin în primele 24 de ore de la lansarea platformei
ADVERTISEMENT