Sport

Ionel Dănciulescu, Marius Niculae și Giani Kiriță, moment special cu suporterii care au folosit platforma DinamoWin. Video

Legendele clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, Marius Niculae și Giani Kiriță au intrat încă o dată pe teren pentru suporterii dinamoviști care folosesc platforma DinamoWin.
20.03.2022 | 16:00
Ionel Danciulescu Marius Niculae si Giani Kirita moment special cu suporterii care au folosit platforma DinamoWin Video
ADVERTISEMENT

Platforma DinamoWin a fost lansată în cadrul unui eveniment fastuos în urmă cu câteva luni, iar suporterii dinamoviști care și-au făcut cumpărăturile prin această aplicație au avut parte de o surpriză.

Fostele glorii ale lui Dinamo, meci cu suporterii „câinilor”, în frunte cu Dănciulescu, Marius Niculae și Giani Kiriță

Suporterii dinamoviști care și-au făcut cumpărăturile prin aplicația DinamoWin au fost recompensați printr-un joc cu fostele glorii ale lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, Marius Niculae și Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dinamowin.ro

Prin platforma DinamoWin, fanii-acționarii din programul DDB și ceilalți suporteri dinamoviști, pot achiziționa peste 45.000 de produse, iar 50% din comisionul de vânzare ajunge în conturile clubului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dinamowin.ro

Ionel Dănciulescu, Marius Niculae și Giani Kiriță sunt unii dintre principalii susținători ai acestui proiect inedit, care ar putea reprezenta o nouă sursă financiară pentru club.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dinamowin.ro

Ce spunea Giani Kiriță despre proiectul DinamoWin

Giani Kiriță este unul dintre ambasadorii DinamoWin și care crede enorm în acest proiect: „Platforma va fi atât de mare… E ceva unic. Nu s-a mai făcut în România. Am încredere totală că putem ajuta clubul. Adică 50% din încasări vor merge către club.

Fanii se pot înscrie și își pot cumpăra orice, de la produse alimentare, electrocasnice și altele. Jumătate din încasări merg către club. S-au făcut eforturi mari. Se lucrează de mult timp.

ADVERTISEMENT

E datoria noastră, a dinamoviștilor, să ne implicăm. Trebuie să ne unim. Dinamo are nevoie de bani, Dinamo are nevoie de susținere. Eu voi fi legătura dintre suporteri și platformă. Oamenii vor vedea că încasările se vor duce în club. Vor intra foarte mulți bani în club”, a declarat Giani Kiriță la evenimentul de lansare al DinamoWin, cel care și-a asumat și rolul de gazdă, alături de binecunoscutul realizator TV Andi Moisescu, fan înfocat al „câinilor”.

Fanii-acționari din programul DDB au anunțat că au adus în conturile clubului în ultimele șase luni peste 400.000 de euro și rămân principala susținere financiară a „câinilor”.

ADVERTISEMENT