News

“Dincă iubea copilele cu chip angelic!” Dezvăluirile celui care îl cunoaște foarte bine pe monstrul din Caracal

13.08.2019 | 10:53
Dinca iubea copilele cu chip angelic Dezvaluirile celui care il cunoaste foarte bine pe monstrul din Caracal

“Dincă iubea copilele cu chip angelic!”. Cel puțin aceasta a fost mărturia unui apropiat al bărbatului care a îngrozit întreaga țară în ultima perioadă. Omul care i-a cunoscut pe Gheorghe Dincă, dar și pe partenerul acestuia de afaceri a fost invitatul emisiunii Sinteza Zilei, prezentată de Mihai Gâdea, la Antena 3, și nu s-a ferit de declarații. Acesta a făcut câteva dezvăluiri importante și a precizat că s-a aflat în preajma celor doi timp de aproape un an de zile.

“Dincă iubea copilele cu chip angelic!”

Considerat în acest moment un martor cheie în dosar, bărbatul spune că atunci când l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă, acesta era mai mereu într-un anturaj numeros, dar în timp, s-a transformat într-un adevărat lup singuratic. ”La timpul acela, lui Dincă îi plăcea să relaționeze cu prietenii, cu anumiți cunoscuți, poate de încredere și pe parcursul timpului cred că a devenit un lup singuratic”, a spus acesta.

„Aveam 26 de ani în perioada aceea. Dincă avea o preferință către minore, să fie cât mai copile, cu chipuri angelice. La unele dintre mesele pe care le-am servit erau bucuroși că avuseseră parte de două fete. Erau bucuroși pentru că obținuseră ceva mai mult. Priveau toate aceste aspecte ca un trofeu”, a mai detaliat bărbatul situația în care s-a aflat Dincă.

“Dincă iubea copilele cu chip angelic!”. Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă este considerat un adevărat monstru în urma crimelor comise. Sursa foto – facebook

Dezvăluirile celui care îl cunoaște foarte bine pe monstrul din Caracal

La un moment dat, martorul a fost chestionat dacă îi privește pe Gheorghe Dincă și pe partenerul acestuia de afaceri drept niște obsedați sexuali. Bărbatul nu a ezitat și a precizat că mai degrabă cei doi voiau să își demonstreze unul altuia atât puterea de influență, cât și pe cea financiară. Ajuns între timp în arestul poliției, pe Dincă îl așteaptă un proces lung. Avocatul familiei Luizei, una dintre fetele pe care a recunoscut că a ucis-o a declarat acum că speră ca oamenii legii să fie suficient de atenți la el.

“Mă tem foarte mult că cei care, să zicem aşa, vor să facă rău, nu bine, se gândesc la două teme. Una din teme este că i se promite că va fi scos nebun, nu am spus că i se promite de către autorităţi, să fim înţeleşi, iar alţii cum să-l suprime. Părerea mea este şi anunţ oficial şi rog să fie foarte bine păzit, să nu poată să fie sinucis şi nici scos nebun pentru că nu e nebun”, a afirmat avocatul Tonel Pop.