Carousel hot news

HORROR! De frica dentistului şi-a LIPIT singură dinţii! Imagini ŞOCANTE!

O femeie de 48 de ani din Marea Britanie, Angie Barlow, a fost atât de terorizată de vizita la medicul stomatolog încât a preferat să-şi lipească singură dinţii căzuţi, cu super glue!!! Şi...
Autor: Ionuţ Cataramă | 31.05.2015 | 19:21
HORROR! De frica dentistului şi-a LIPIT singură dinţii! Imagini ŞOCANTE!

O femeie de 48 de ani din Marea Britanie, Angie Barlow, a fost atât de terorizată de vizita la medicul stomatolog încât a preferat să-şi lipească singură dinţii căzuţi, cu super glue!!! Şi astfel şi-a pierdut 90% din oasele care îi susţineau dantura, din cauza adezivului folosit. Pentru a-i salva dinţii, medicii stomatologi au fost nevoiţi să-i facă implanturi cu titan.

VEZI AICI VIDEO ŞOCANT! ATENŢIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL!

Femeia a mărturisit, pentru „The Mirror”, că mama ei a murit de cancer la 34 de ani şi că ea a asociat tot timpul tragedia cu mersul la stomatolog.

“Întotdeauna mi-a fost frică de dentist pentru că mama mea a murit la 34 de ani din cauza cancerului la gât. La un moment dat s-a dus la dentist pentru a-şi scoate un dinte şi aşa a aflat că suferă de o boală cumplită. Teama a existat tot timpul în mintea mea”, a spus Angie, conform realitatea.net.

Potrivit medicilor, femeia a rămas fără dinţi din cauza fumatului.

Sursa: realitatea.net

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!