Steliştii, făcuţi praf de Dinu! “Alibec, o ţaţă isterică, ca o vădană”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
20/03/2018, 00:27
Steliştii, făcuţi praf de Dinu! “Alibec, o ţaţă isterică, ca o vădană”

Cornel Dinu l-a criticat în termeni duri pe Nicolae Dică, după ce Denis Alibec a avut o ieşire nervoasă la adresa antrenorului stelist în meciul cu CFR Cluj. Fostul internaţional român a susţinut că tehnicianul nu reuşeşte să se impună în vestiarul vicecampioanei României.

Când ajungi la astfel de situaţii, deja nu mai eşti antrenor. În primul rând, când intri în vestiar, în faţa jucătorilor trebuie să creezi o autoritate colegială, impusă prin valoare şi competenţă. Când scârţâi în antrenament şi joc, cum se spune, ”când stăpânul nu e acasă, joacă diavolii pe masă”. Diavolii pe masă sunt jucătorii, în sensul acesta. Alibec nu mă surprinde, e o ţaţă isterică”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Alibec, atacat de Cornel Dinu

“Procuroru'” s-a luat şi de jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică, principalul client fiind Denis Alibec. Nu ştiu cine este preparator fizic la Steaua, dar uitaţi-va la Alibec câte kilograme cred că are în plus. La fel ca şi Cristi Tănase, care, dacă stăm să ne gândim, se mişcă aşa ca nişte vădane în teren. Gnohere, la fel. Şi Budescu cred că la fel. Sunt vreo patru, după părerea mea. În privinţa acestor jucători, dă foarte mult de gândit, pentru că, per-total, este firesc ca randamentul echipei să aibă de suferit. Pentru că nu se mişcă cu aceeaşi rapiditate care ar fi necesară pentru a da coerenţă jocului şi finalitate. Când mai ai şi o raniţă de kilograme pe care o porţi după tine, ajungi mai târziu decât adversarul”, a mai comentat Cornel Dinu.

Închide ×